TRI SATA NAPADALE NEPOMIČNOG DEKU: Pčele UBICE ulazile u NOS i UŠI, doktori ZANEMELI kad su ga videli (VIDEO)
Pčele, Foto: Espreso.co.rs

horor

TRI SATA NAPADALE NEPOMIČNOG DEKU: Pčele UBICE ulazile u NOS i UŠI, doktori ZANEMELI kad su ga videli (VIDEO)

Doktorka koja ga je lečila rekla je da nikada nije lečila pacijenta sa toliko ekstremnih uboda

Objavljeno:

Karlosa Amosa (81) spasio je komšija heroj koji je dojurio da se bori sa rojem afričkih pčela. Vremešni Amos je kosio travnjak ispred svoje kuće u Mejsvilu prošlog petka kad je počeo žestok napad pčela. Pokušao je da pobegne, međutim, pao je u jednom momentu i slomio desni kuk.

Amosa su pčele ubadale po celom telu više od tri sata pre nego što mu je grupa muškaraca pritekla u pomoć, a jedan čovek je preuzeo na sebe da se bori protiv pčela. Doktorka koja ga je lečila u regionalnoj bolnici "Norman" rekla je da nikada nije lečila pacijenta sa toliko ekstremnih uboda i da to može biti opasno po život jer otok može da blokira disajne puteve.

Amosa su tokom napada pčele ubadale svuda po licu, čak i u jedno oko, a bolnica mu je uklonila više od 200 uboda sa tela. Deka je lokalnim medijima rekao da su mu pčele ulazile u uši i nos. Imao je sreću da disajni putevi nisu počeli da mu se zatvaraju zbog otoka.

Amos je operisao kuk dan nakon napada i sada je prebačen u drugu ustanovu na rehabilitaciju. Njegova porodica neće moći da se vrati kući dok se pčele ne uklone sa njihovog dimnjaka.

Amosova ćerka Heder Garvi je pokrenula GoFundMe stranicu da prikupi novac za očeve medicinske račune i uklanjanje gnezda.

- Tata je bio sam kod kuće i nije imao nikoga da mu pomogne. Dobri samarićanin je pronašao mog oca i pozvao hitnu. Sada je dobro raspoložen, ali biće dug put do oporavka. Biće mu potrebna terapija da bi stao na noge. Pčelinja košnica će morati da se ukloni pre nego što može da ode kući - napisla je Garvi.

Bonus video:

00:05

Pčele nagrnule na automobil u Mirijevu

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.