SPREMALA SE ZA VENČANJE, A ONDA SU JOJ DALI PISMO OD BUDUĆEG: Odmah je briznula u PLAČ, NIJE BILO ZA NJU (VIDEO)
Uplakana mlada, Foto: Printscreen/ TikTok/ kayrae.e

suza suzu stiže

SPREMALA SE ZA VENČANJE, A ONDA SU JOJ DALI PISMO OD BUDUĆEG: Odmah je briznula u PLAČ, NIJE BILO ZA NJU (VIDEO)

Vernčanje bi trebalo da bude najradosniji dan u nečijem životu, suze su nekad sastavni deo radosti, a nekada ne

Objavljeno:

Jedna mlada je podelila potresan snimak na TikToku. Kajla Rei je iznenadila sve ovim dirljivim videom na kome tek našminkana za sopstveno venčanje rida ko iz kabla. Desilo se nešto sasvim neočekivano, od budućeg supruga je dobila nešto što uopšte nije bilo namenjeno njoj .

Mladoženja je na dan venčanja svojoj dragoj poklonio narukvicu koju će njihovo prvo dete nositi na svom venčanju. Snimak je na društvenim mrežama izazvao lavinu reakcija, a kod nekih i suze, te je pregledan više od 4 miliona puta.

Buduća mlada Kajla Rei spremala se da se uda za ljubav svog života, Terija. Neposredno pre početka velikog dana, iznenadila se kad je od verenika dobila poklon - koji nije bio za nju. Kada je otvorila malu poklon kutiju, pronašla je narukvicu s porukom.

Nakon što je pročitala poruku, Kajla je saznala da je narukvica s porukom namenjena za dan venčanja njihovog budućeg prvog deteta.

- Za svoje prvorođenče, ovo je spremljeno za tebe, na dan venčanja mene i tvoje majke 2023. Želeo sam da nabavim nešto što će trajati godinama i što ćeš nositi na dan kada kreneš do oltara... - čita mlada na snimku, boreći se sa suzama.

- Trenutno ne znamo kako izgledaš, kako izgleda tvoj osmeh, jesi li duhovit kao tvoj tata ili dosetljiv kao tvoja mama, ali znamo u ovom trenutku, danas, da si voljen jer ćemo te imati kao produžetak naše ljubavi - nastavlja da čita.

Kada je završila s čitanjem, Kajla više nije mogla da obuzda emocije i oči su joj bile pune suza.

- Ovo je tako slatko! Uradio si stvarno dobar posao - rekla je suprugu.

Mnogi su takođe bili savladani emocijama u svojim komentarima.

"Ovo je neverovatno pažljivo", "Morala bih ponovo da se našminkam nakon ovoga jer bih doslovno sve isplakala", "Ovo je neverovatno lepa slika prave ljubavi, za tebe i za ljubavnu priču tvoje porodice", "Tako je željan i spreman da stvori život s tobom", neki su od komentara razgaljenih korisnika TikToka.

JA SAM SINONIM ZA SRPSKU MAJKU! Ovako izgleda atmosfera u domu Goce Lazarević: Uporedila običaje sada i kada je bila mlada:

14:36

JA SAM SINONIM ZA SRPSKU MAJKU! Ovako izgleda atmosfera u domu Goce Lazarević: Uporedila običaje sada i kada je bila mlada!

(Espreso/ Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media