OVO JE MLAĐI BRAT BREDA PITA: Mnogi tvrde da je BOLJI FRAJER od njega, žene poludele (FOTO)
Bred Pit, Foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

PRELEP JE

OVO JE MLAĐI BRAT BREDA PITA: Mnogi tvrde da je BOLJI FRAJER od njega, žene poludele (FOTO)

Daglas Pit (55) sa nadimkom Dag je tri godine mlađi brat holivudskog miljenika Breda Pita, a iako se skriva od javnosti, u svom poslu jednako je uspešan kao njegov brat ispred kamera

Objavljeno:

Za razliku od Breda (58), koji je već dugi niz godina tiha patnja ženama širom sveta i na računu broji milione zahvaljujući svojim ulogama, Daglas je preduzetnik, investitor i filantrop.

Bred je tri godine stariji od brata, a za razliku od glumca, Daglas vodi skladan privatni život. Sa Lisom Pit je pred oltar stao 1990. godine, a zajedno imaju troje dece - Lendona, Sidni i Regana.

Od 2010. godine Pit je ambasador Gudvila za Tanzaniju, a osnovao je i fondaciju "Care To Learn", koja finansira decu u nedostatku hrane, higijene i lekarske pomoći.

Vlasnik je i informatičke kompanije ServiceWorld, koju je osnovao 1991. godine, a bavi se i prodajom nekretnina.

Daglas je neretko pričao o tome da mu je fotografija jedna od najvećih strasti te ujedno i omiljen hobi, a više od 20 godina upravo se time bavi u slobodno vreme. Imao je izložbe širom SAD, a njegove fotografije su se pojavile u brojnim američkim i međunarodnim časopisima. Obožava da vozi i bicikl, a često planinari sa porodicom i prijateljima planinari.

Iako mnogi kažu da su dva sveta različita, Bred i Daglas Pit su u sjajnim odnosima pa se redovno čuju, a jedan drugom su velika podrška. Iako se ne viđaju toliko često zbog prirode Bredovog posla, drže do svog odnosa i koriste svaku priliku za druženje.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.