PROCVETALA POSLE RAZVODA: Pogledajte kako Daša izgleda DANAS, muškarci se otimaju oko nje (FOTO)
Daša Žukova, Foto: AP

prelepa je

PROCVETALA POSLE RAZVODA: Pogledajte kako Daša izgleda DANAS, muškarci se otimaju oko nje (FOTO)

Bivša žena Romana Abramoviča, Daša Žukova, danas izgleda lepše nego ikad.

Objavljeno:

Za Dašu Žukova, inače nekadašnju ljubavnicu, a potom i suprugu Romana Abramoviča, pričalo se da je upravo ona odgovorna za raspad njegovog drugog braka sa stjuardesom Irinom Vjačeslavovnom Malandini.

Doduše, i sama Irina je od ljubavnice postala supruga s obzirom da je u odnos sa Romanom ušla dok je još bio u braku sa prvom suprugom Olgom.

Celokupnu situaciju svojevremeno je prva prokomentarisala Abramovičeva prva supruga Olga:

"Nije me iznenadilo kada sam čula vesti o njegovom 'prijateljstvu' s 25-godišnjom Dašom Žukovom. Ona je jako lepa žena iz dobre porodice, mlada, seksi i atraktivna. Ono što znam je da kada se on zaljubi, ne postoji ništa oko njega osim te osobe. Uradiće sve što treba da bude sa ženom koju voli i u tome ga ništa i niko neće sprečiti.

Roman možda ima sav novac ovog sveta, ali on mu ne omogućava da kupi ljubav i sreću. Strahujem zbog njega. Mislim da nikada neće biti u potpunosti srećan jer će uvek hteti još...

A što se tiče Daše, želim joj svu sreću ovog sveta jer će stalno oko njih biti mnoštvo lepih i mladih žena koje će želeti da dođu na njeno mesto. Ali ako dobro odigra karte, ne suprotstavlja mu se i radi sve što on želi, uverena sam da će barem neko vreme biti srećna".

Daša Žukova za razliku od njenih prethodnica bila je i sama iz imućne porodice, a u aferu sa Abramovičem ušla je sa svega 25 godina. Abramoviču je zapala za oko još davne 2005. godine, a par se godinama viđao u tajnosti, čak su i samo venčanje sakrili od medija.

Njena majka Jelena je naučnica, dok je otac Aleksander Žukov milioner koji se obogatio na nafti. Dugo se činilo da je par srećan, te da se ruski milijarder konačno skrasio, međutim i u ovom odnosu došlo je do razvoda.

"Nakon deset godina zajedništva doneli smo tešku odluku da krenemo svako svojim putem, ali ostaćemo bliski prijatelji, roditelji i partneri u projektima koje smo radili zajedno. Obavezali smo se da zajedno odgajamo našu decu", pisalo je u zajedničkom saopštenju.

Izvori bliski paru tvrdili su kako se Daša zasitila života supruge jednog od najbogatijih ljudi sveta, kojem su posao i fudbalski klub najvažnije stvari na svetu, ali zapravo se ne zna da li je to potpuno tačno...

Možda je Roman tada pronašao ženu kojom je zamenio Žukovu - jer to mu je izgleda od početka praksa. Moskovski advokat Dmitrij Goloboljev procenio je da je Daša iz razvoda inkasirala od 200 do 300 miliona dolara.

Ona je poslednji put bila u žiži javnosti prošle godine kada su svi svetski mediji brujali o prodaji "Čelsija", čime su na videlo ponovo izvučene sve afere Romana Abramoviča. Zanimljivo i da Daša, iako gazi petu deceniju izgleda fantastično, a već duže vreme uživa kraj bogatog grčkog naslednika Stavrosa.

Vrlo brzo su vezu krunisali i brakom, a ceremonija venčanja je održana na švajcarskom skijalištu Sent Moris pred gotovo 300 gostiju iz sveta šoubiznisa, sporta, kulture i politike.

Godinu dana nakon venčanja Daša Žukova i Stavros Niarchos čekali su i svoje prvo zajedničko dete.

Daša izgleda bolje nego ikad, a tajna njene savršene figure su redovni treninzi, a kako je sama priznala, jednom prilikom najviše uživa u pilatesu. Osim toga, ona vodi računa o ishrani i retko jede slatkiše, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.