OVO JE DOM MILANA VASIĆA NA KOSOVU I METOHIJI: Glumac tu provodi veliki deo vremena, to je RAJ ZA OČI (FOTO)
Milan Vasić, Foto: Instagram/Printscreen/milanvasic_official

PRELEPO

OVO JE DOM MILANA VASIĆA NA KOSOVU I METOHIJI: Glumac tu provodi veliki deo vremena, to je RAJ ZA OČI (FOTO)

Glumac Milan Vasić poreklom je sa Kosova i Metohije. Iako već godinama živi i radi u srpskoj prestonici, jednom prilikom istakao je da mu je srce ostalo u rodnoj Kosovskoj Kamenici, a njegovi roditelji u Velikom Ropotovu i dan-danas žive.

Objavljeno:

Popularni glumac, koji kroz svoje uloge mnogima vraća osmeh na lice, odrastao je na Kosovu u mestu Veliko Ropotovo, sa ocem Ljubomirom, majkom Oliverom i sestrama Tamarom i Milenom, za koje je veoma vezan.

- 31. januar 1979 godina… Sat otkucava 09:30h... Čuje se plač jedne bebe… Tada je moja mama javila mom ocu da je dobio sina, a Tamari da je dobila brata. Dali su mu ime Milan, a prezime je nasledio od oca Ljubomira, Vasić! Kasnije su ga drugari zvali Milan, Miki, Mice, Baraba, Milanče. U Kosovskoj Kamenici su ga ljudi voleli, jer je i on voleo ljude - napisao je Milan jednom prilikom i time pokazao koliko je vezan za svoju porodicu, poreklo i nasleđe.

U rodnom gradu je završio osnovnu i srednju školu. Trenirao je fudbal i rukomet i igrao je i pevao u lokalnom kulturno-umetničkom društvu. Tako je i otkriven njegov talenat za glumu.

Milan Vasić
foto: Printscreen:instagram/milanvasic_official

Glumac često govori o Kosovu i Metohiji, a pre dve godine je snimio i pesmu.

- Najveće svetinje su nam na Kosovu i mislim da Kosovo treba što više da se posećuje. Srce mi je tamo i Kosovo je nešto što ja pamtim, po najlepšem detinjstvu koje sam imao. Cela familija mi je na Kosovu i Kosovo je moja duša. Ja mislim da tako može da se kaže - rekao je jednom prilikom.

Milan i danas redovno posećuje roditelje, a kako možemo da vidimo na društvenim mrežama, glumac im pomaže oko uređenja imanja, koje je pravi mali raj.

U prizemlju kuće smeštena je kuhinja, trepezarija, veliko kupatilo i dnevni boravak, dok se na spratu kuće nalaze spavaće sobe, a oko kuće je dvorište puno zelenila i šarenila.

Milan Vasić
foto: Printscreen:instagram/milanvasic_official

Vasić je pre nekoliko godina pazario nekretninu u Beogradu, gde i živi, ali ne zaboravlja odakle je potekao i često ističe kako je njegov dom isključivo na Kosmetu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.