ZBOG PRESKUPE KIRIJE LOLA JE ODLUČILA DA SE PRESELI OVDE: Nema STRUJE, VODE NI TOALETA, ostaćete šokirani (VIDEO)
Lola, Foto: Printscreen/Youtube/TenerifeHorseRescue

šok!

ZBOG PRESKUPE KIRIJE LOLA JE ODLUČILA DA SE PRESELI OVDE: Nema STRUJE, VODE NI TOALETA, ostaćete šokirani (VIDEO)

Lola je devojka sa Tenerifa koja je odlučila da svoj život promeni iz korena!

Objavljeno: 10:29h

Lola je dugo plaćala visoku kiriju za stan,a onda je odlučila da je tome došao kraj i preselila se ni manje ni više nego u pećinu!

Inače, Lola je menadžerka društvenih mreža pri Centru za spasavanje konja na Tenerifima. Međutim, ona nije jedini stanovnik "pećinskog" smeštaja.

U okolini u sličnim smeštajima, žive i ostali volonteri ovog Centra. Spolja, pećina izgleda lepo uređeno, omeđena drvenim daskama, ima normalna vrata i jedan prozor. Kaktus krasi sam ulaz, a koji je vrlo karakterističan za ovo podneblje. Inače Tenerifi su poznati po pećinskim krajevima, a koji su sada pretvoreni u smeštaje.

Pećina
foto: Printscreen/Youtube/TenerifeHorseRescue

- Živeti u pećini znači razbiti sve stereotipe. Zaista smo navikli da plaćamo visoku kiriju za male stanove u malim gradovima koji zapravo ne poboljšavaju naš životni stil - rekla je ona. Lola i drugi volonteri odrekli su se luksuza i udobnog života kako bi živeli slobodni na ovakvim mestima, čak odlično funkcionišu i bez normalnih toaleta. Sve njih je spojila ljubav prema životinjama!

Pećina
foto: Printscreen7Youtube/TenerifeHorseRescue

- Naši volonteri koji žive u pećinama žive srećno bez struje, tekuće vode ili toaleta. Ova jednostavnost nam omogućava da se fokusiramo na važne stvari u životu kao što je briga o životinjama - objasnila je dobrotvorna organizacija koja se brine o konjima na svom Jutjub kanalu.

01:23

PEĆINA JE PRONAĐENA POSLE DRUGOG SVETSKOG RATA, PUKOM SLUČAJNOŠĆU! Istorija i kultura Aranđelovca: Stanište praistorijskog čoveka

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.