IZAŠAO SPISAK 100 NAJLEPŠIH ŽENA SVETA: MARGO ROBI je na DRUGOM, a PRVO MESTO će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA (FOTO)
Margo Robi, Foto: Profimedia

PRIRODNE LEPOTICE

IZAŠAO SPISAK 100 NAJLEPŠIH ŽENA SVETA: MARGO ROBI je na DRUGOM, a PRVO MESTO će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA (FOTO)

Žene koje se nalaze na listi nisu samo prelepe, već su i multitalentovane

Objavljeno:

Sigurno je da se standardi lepote menjaju, i ono što je nekada bilo lepo sada je nepodnošljivo, i obrnuto. Međutim u današnje vreme se kao ljudi trudimo da promenimo stav lepo - ružno i budemo sve inkluzivniji.

Časopis Maksim svake godine objavljuje listu od čak 100 najlepših žena sveta, a ove godine se na prvom mestu našla jedna devojka koja zaista jeste prava lepotica, ali odskače od dosadašnjih.

Na vrhu te liste našla Ešli Grejem, najpoznatija plus sajz manekenka.

Ešli je objavila na svom Instagramu da je izabrana za najseksepilniju ženu na svetu, a činjenica da je jedna punija žena na vrhu liste najprivlačnijih na svetu oduševila je mnoge, a upravo je Ešli zaslužna za to što se žene danas osećaju udobno u svom telu bez obzira na konfekcijski broj.

Žene koje se nalaze na listi nisu samo prelepe, već su i multitalentovane, piše Maxim.

One pored lepote imaju uspešne karijere, neke iza sebe imaju ogroman uspeh dok su druge tek u usponu.

Ešli Grejem

Margo Robi

Ana de Armas

Samara Viving

Sabrina Karpenter

Na šestom mestu našla se glumica Sejdi Sink, na sedmom pevačica Olivija Rodrigo, na osmom glumica Izabela Mersed. Deveto mesto zauzela je glumica Džoi King, a na desetom je Džodi Komer.

Dalje na listi nizale su se poznate dame kao što su Lili Rouz Dep, Zoe Saldana, Emili Ratajkovski, Kara Delevinj, Bela Hdid, Kendis Svonpul, Rozi Hatington Vitli, Bijonse, Arijana Grande, Dua Lipa, Tejlor Svift, Rijana, Selena Gomez, Lejdi Gaga i mnoge druge, prenosi Zadovoljna.rs.

DE VINČA O NEREALNIM OČEKIVANJIMA DEVOJAKA! Obrazložila da je Miss Srbije uzor celoj naciji: Nama ne treba fiksirana lepota:

00:33

DE VINČA O NEREALNIM OČEKIVANJIMA DEVOJAKA! Obrazložila da je Miss Srbije uzor celoj naciji: Nama ne treba fiksirana lepota!

(Espreso/Zadovoljna.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.