TOM HENKS VIKAO NA CRVENOM TEPIHU, EVO I SA KIME je imao ŽUČNU RASPRAVU: Svi se pitaju šta je razlog?!
Tom Henks, Foto: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

USUDIO SE

TOM HENKS VIKAO NA CRVENOM TEPIHU, EVO I SA KIME je imao ŽUČNU RASPRAVU: Svi se pitaju šta je razlog?!

Čovek koji je imao bliski susret sa Oskarovcem je Vinsent Čapalajn, 'menadžer je crvenog tepiha' na festivalu

Objavljeno:

Sve oči su bile uprte u scenu koja se desila na crvenom tepihu Kanskog festivala, kada je Tom Henks u društvu supruge Rite Vilson, upirao prstom i imao naizgled neprijatan razgovor sa jednim muškarcem.

U pitanju je jedan od menadžera događaja, izvesni Vinsent, koji je objasnio da je glumački par zapravo pitao da li trebaju da se vrate nazad i pridruže se ostatku ekipe filma ''Asteroid City'', kada su uslikani u 'žučnoj raspravi'. Na slici,Tom deluje ljutito i iziritirano, dok upire prstom u Vinsenta.

Ipak, glumica je demantovala da je došlo do bilo kakvog sukoba, navodeći da ona i Tom zapravo nisu mogli da čuju šta im je čovek govorio, prenosi DailyMail.

Nedugo zatim, i sam Čapalin, koji radi u organizaciji festivala već 10 godina, razjasnio je šta se stvarno desilo:

- Ništa se zapravo nije desilo, fotografija totalno navodi na nešto čega nije bilo, dodajući da ga je par samo pitao da li trebaju da se vrate na početak crvenog tepiha sa ostalim zvezdama.

Iako su obe strane demantovale priču, bilo je primetno da su Tom i Rita bili odsutni sa današnjeg događaja u Kanu, nakon što su slike jučerašnjeg''incidenta'' sa crvenog tepiha obišle svet.

(Espreso/Magazin novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.