POSLE OVE ŽENE ĆETE DOBRO RAZMISLITI DA LI ĆETE IĆI U SOLARIJUM: A tek šta je uradila svom DETETU, JEZIVO (VIDEO)
Patriša Krentkli, Foto: Printscreen/Instagram/realtanmom

jezivo!

POSLE OVE ŽENE ĆETE DOBRO RAZMISLITI DA LI ĆETE IĆI U SOLARIJUM: A tek šta je uradila svom DETETU, JEZIVO (VIDEO)

2012. godine izbio je ogroman haos, kada je svoju petogodišnju ćerku odvela u solarijum sa namerom da se i ona osunča. Ubrzo je sve prijavljeno policiji, a Patriša je tada optužena za ugrožavanje zdravlja dete.

Objavljeno: 17:57h

Patriša Krentkli (55) je žena koja je zavisna od solarijuma. Patriša je danonoćno odlazila i provodila vreme pod veštačkim svetlom i spržila kožu.

2012. godine izbio je ogroman haos, kada je svoju petogodišnju ćerku odvela u solarijum sa namerom da se i ona osunča. Ubrzo je sve prijavljeno policiji, a Patriša je tada optužena za ugrožavanje zdravlja dete. Celu priču se uključila i policija, mada ju sud na kraju nije osudio.

Tada su svi tabloidi širom sveta preneli ovu vest, te je prozvali "ten mama", Patriša je u intervjuu za "Njujork post" otkrila da je sada potpuno promenila svoj život. Ona planira da proda svoj solarijum, ali reklo bi se da je šteta koži već naneta, što možete da vidite i po njenim fotografijama sa Instagrama.

Izjavila je kako je kupila solarijum jer nikako nije mogla da dobije boju, a nakon skandaloznog suđenja, zamalo joj nisu oduzeli ćerku. Tada joj je i zabranjen solarijum iako niko nije mogao da je spreči da se u njemu sunča kod kuće.

- Ne radim više lude stvari kao pre, a sunčanje sam smanjila na dva odlaska nedeljno - rekla je Patriša.

01:17

Dr Dragana Petrović Popović upozorila: Prestanite da koristite solarijum, to je glavni uzrok melanoma

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.