KUPILA JE KUĆU STARU 102 GODINE, KAD JE OBILA VRATA, IMALA JE ŠTA DA VIDI: Ono što je ugledala, PORAZILO JU JE
Stara kuća, Foto: Printscreen/instantstreetview

NEVERICA

KUPILA JE KUĆU STARU 102 GODINE, KAD JE OBILA VRATA, IMALA JE ŠTA DA VIDI: Ono što je ugledala, PORAZILO JU JE

Žena se očigledno nadala da će zateći neku staru dragocenost iza malenih vrata

Objavljeno:

Da stara gradnja ima svoje prednosti ima, ali ima i mane. Dok je nekada izolacija na zgradama bila bolja, sada više nije, i možete čuti komšiju kako urinira iznad vas sprat ili čak i dva. Stara gradnja sem bolje izolacije ipak ima i drugačiju energiju. Iako je neophodno mnogo renovacije često, i dosta ulaganja, tamo se mogu pronaći najrazličitija blaga.

Jedna žena se tako odlučila na kupovinu kuće stare čak 102 godine. Nije retkost da ovakve građevine kriju tajne prostorije koje se ponekad otkriju čak decenijama kasnije. Dama koja je kupila ovu kuću otkrila je vratanca koja nije tokom prethodnih obilazaka ni primetila. Pošto je prišla sasvim blizu zida i raspitala se kod prethodnih vlasnika, saznala je da su to vratanca koja su planski bila napravljena za mlekadžiju.

1 / 3 Foto: Printscreen/ TikTok/ blueskies5591

Pojedini se sećaju perioda ranog detinjstva kada je svaka kuća imala mlekadžiju koji je svakodnevno dolazio i donosio mleko. Obično bi mu se ostavljala prazna posuda ili bokal koju je ostavljao punu. Upravo za tu svrhu služila su i ova vratanca. Žena je pokušala da ih znatiželjno otvori, ali ona su bila zaključana. Dani su prošli dok ona nije pripremila neophodni materijal kojim bi otvorila vratanca.

Žena se očigledno nadala da će zateći neku staru dragocenost iza malenih vrata. U najmanju ruku, nadala se da će naići na staru posudu za mleko. Tako je puna nade usnimila video koji je objavila na TikToku a na kome teatralno otvara ili bolje reći, razvaljuje vratanca za mleko. Entuzijazam je, međutim, splasnuo kada je po otvaranju zatekla samo pregradni stiropor, a kada ga je pomerila zatekla je još jednu kocku od stiropora i iza nje ništa. Ona zapanjeno pita da li je moguće da nema aposolutno ničega i pita se šta da radi sa tim vratancima prilikom renoviranja doma.

- Da li jednostavno da ih zazidam? - upitala je ona pratioce.

Snimak je pregledan više od 4 miliona puta i ima već bezmalo pola miliona sviđanja, dok je usledilo više hiljada komentara. Samo neki od predloga za vratanca su usledili.

@blueskies5591 I don’t know what I was expecting, honestly. Should I just seal it back up? #milkdoor #oldhome #centuryhome #homerepair ♬ original sound - Rachael Gibbons

- Iskoristite ih kao poštansko sanduče -

- Nak vam posluži za dostave sa Ali ekspresa -

- Očistite i napravite vremensku kapsulu -

- Stavite poruku u bocu i zaključajte je i zaboravite -

- Šta ste uopšte očekivali da ćete zateći unutra? Mlekadžiju? -

- Znam da ste očekivali džek pot, ali uglavnom ostanete praznih ruku -

KUĆA MI JE SPALJENA DO TEMELJA, A ZAPALILI SU JE ROĐACI!? Bolna ispovest voditelja Kurir TV: Drugu kuću nismo imali (video):

03:45

KUĆA MI JE SPALJENA DO TEMELJA, A ZAPALILI SU JE ROĐACI!? Bolna ispovest voditelja Kurir TV: Drugu kuću nismo imali (video)

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.