URADILA JE DNK TEST IZ ZABAVE, PA OTKRILA PORAŽAVAJUĆU ISTINU O SINU: Posle 12 godina sve isplivalo... (VIDEO)
Dona i Vener, Foto: Printscreen Youtube/Daily Blast LIVE

NEVEROVATNO

URADILA JE DNK TEST IZ ZABAVE, PA OTKRILA PORAŽAVAJUĆU ISTINU O SINU: Posle 12 godina sve isplivalo... (VIDEO)

Priča Done Džonson i njenog supruga Venera obišla je svet, budući da im se život u jednom danu pretvorio u triler s mnoštvom obrta

Objavljeno: 19:42h

Dona Džonson (47) i njen suprug Vener iz Solt Lejk Sitija postali su medijska senzacija o kojima pišu svi portali i štampa sa svih krajeva planete. Njihova porodična priča je potpuno neverovatna, sa zapletima i obrtima kao najnapetiji triler.

Sve je počelo kad je Dona iz zabave uzela DNK testove i testirala članove svoje porodice, uključujući zajedničke sinove. Usledio je šok! Rezultati su pokazali da Tim, dvanaestogodišnji dečak, nije biološki sin njenog supruga s kojim je u braku dve decenije.

Šok rezultati

Dona i Vener su se upoznali kao srednjoškolci, zaljubili se i venčali po završetku škole. Dobili su prvog sina, ali zbog komplikacija prilikom porođaja Dona je kasnije imali problem sa začećem. Zbog toga su odlučili da odu na vantelesnu oplodnju sa svojim uzorcima. Tada je zatrudnela i rodila sina Tima. Punih 12 godina kasnije usledila je porodična drama kad je njen suprug saznao da nije biološki otac mlađeg sina.

- Ja sam prvi dobio rezultate DNK testiranja. Otvorio sam koverat i zanemeo od šoka kad sam shvatio da genetski nemam ama baš nikakve veze sa svojim mlađim sinom. On liči na moju suprugu, tamnokos je, ima tamne oči kao ona, dok je naš stariji sin svetle kose i očiju kao i ja. DNK test je potvrdio da stariji dečak jeste moj sin, ali da mlađi nije. Iskreno, nikad mi ni na kraj pameti nije bilo da Tim nije moje dete - ispričao je iskreni Vener sa suzama u očima.

Ne želeći da podiže paniku sačekao je da stignu i Donini rezultati koji su pokazali da ona jeste majka oba dečaka, ali da su oni polubraća.

- Većina muškaraca bi u takvoj situaciji pomislila da ih je žena prevarila, ali ne i ja. Imao sam bezgranično poverenje u Donu, voleli smo se od srednje škole i znao sam da me nikad ne bi prevarila, a još manje mi poturila tuđe dete - naglasio je on.

Usledio je težak razgovor s Timom, kom su objasnili da nije sin svog oca.

- Seli smo da razgovaramo s njim i rekao sam mu: "Ne znam šta se dogodilo, ali izgleda da ja nisam tvoj biološki otac". Zagrlili smo ga i rekli da ga volimo. Svi smo bili potpuno zbunjeni i zatečeni situacijom u kojoj smo se našli - iskren je bio Vener.

On ne krije da se teško borio sa činjenicom da Tim nije njegov sin, iako se njegova osećanja prema detetu nisu promenila.

Potraga za biološkim ocem

Posle izvesnog vremena Tim je zatražio da pokušaju da pronađu njegovog biološkog oca jer je želeo da ga upozna.

- U jednom razgovoru smo se setili da je problem mogao da nastupi zbog vantelesne oplodnje. Drugog objašnjenja nije bilo. Ali, kad je Tim izrazio želju da upozna biološkog oca nastao je novi problem i nismo imali pojma odakle da krenemo - ispričala je Dona.

U međuvremenu ona se raspitala i naručila novi set DNK testova i preko kompanije koja se bavi istraživanjem potomaka uspeli su da dođu do Timove tetke čiji se DNK slagao sa dečakovim.

- Stupili smo u kontak s njom i ona nam je objasnila da ima brata Devina Meknila koji živi u Koloradu. Tim ga je pozvao i rekao mu da je njegov sin, zbolg čega je čovek bio potpuno šokiran. Ipak, pristao je da se uradi DNK test koji je potvrdio da je Tim zaista njegov biološki sin - ispričala je Dona.

Ispostavilo se da je Devinova supruga Keli bila u istoj klinici za vantelesnu oplodnju kao i Dona pre nego što je zatrudnela sa njihovim sinom Talonom.

- Niko u klinici nije umeo da nam objasni kako je moguće da je Devinova sperma korišćena za njegovu ženu i za mene i šta se dogodilo sa uzorkom mog supruga. Rešili smo da tužimo kliniku, ali smo se dogovorili o poravnjanju van suda - otkrila je Dona.

Povezivanje porodica

Nakon što su shvatili povezanost između dve porodice, rešili su da se upoznaju.

- Bilo je nadrealno zagrliti muškarca s kojim sam imala dete, a da ga nikad ranije nisam srela. Mnogo mi je pomogla njegova supruga Keli, koja je dobro podnela čitavu situaciju i brinula je o Timu i šta je najbolje za njega. Svi moji strahovi su nestali kad sam videla decu kako se zajedno igraju. Braća su Tima sjajno prihvatila i zbog njega smo rešili da održavamo kontakt između naše dve porodice - objasnila je Dona.

Posmatrajući oca i sina kako se igraju po prvi put u životu ona je primetila sličnost između Devina i Tima.

- Videla sam da imaju slična interesovanja, slične manire, razumeli su se bez reči, baš kao otac i sin. Suštinski mi nikad nismo saznali šta se zapravo dogodilo na klinici za vantelesnu oplodnju i kako je došlo do toga da se Devinov uzorak sperme koristi za oplodnju moje jajne ćelije njegove žene. Verovatno nikad i nećemo saznati, važna je samo budućnost i emocije našeg sina Tima - kazala je Dona.

S druge strane, Keli i Devin su, čini se, lakše podneli sve što se dogodilo, posebno što su braća sjajno prihvatila Tima.

- Posle svega što nam se dogodilo naša porodica je jača nego ikad. Tim je ravnopravni član naše familije, iako ne živi sa nama. Sad pomažemo Džonsonovima da lakše prihvate sve što se dogodilo. Važno je da se Tim u svojoj porodici oseća dobro i voljeno - zaključila je Keli Meknil.

Majke i snajke:

00:49

Majke i Snajke

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.