BABA (77) SE VENČALA U STARAČKOM DOMU: Starica stala na LUDI KAMEN, pogledajte i SA KIME (VIDEO)
Baka, Foto: WLWT/Youtube/Printscreen

NEVEROVATNO

BABA (77) SE VENČALA U STARAČKOM DOMU: Starica stala na LUDI KAMEN, pogledajte i SA KIME (VIDEO)

Ona ima 77 godina, puna je energije, optimizma i već nekoliko dana uživa veliku popularnost u Sjedinjenim Državama

Objavljeno:

Doroti „Doti“ Fideli svoju slavu duguje neobičnoj ceremoniji koju je odlučila da organizuje u domu za penzionere u kome živi.

Dana 13. maja održana je ceremonija u jednom od domova za penzionere u američkoj državi Ohajo. 77-godišnja stanovnica se udala za... sebe.

"To je nešto što sam oduvek želela. Da se ​​udam za nekoga i da imam srećan život, ali stvari su ispale drugačije i tek sada imam priliku da uradim ovako nešto", rekla je uzbuđeno u intervjuu za TV stanicu VLVT.

Nesvakidašnji događaj privukao je veliki broj medija. Ova 77-godišnjakinja je u nebrojenim intervjuima objasnila da joj se ideja o organizovanju "venčanja" rodila nakon što je saznala za ženu koja se udala za sebe u jednoj od televizijskih emisija. Onda je to isto poželela, odlučila je da je to odličan način da razveseli štićenike staračkog doma u kome je boravila.

"Ovde radim lude stvari da nasmejem ljude", kaže baka.

Fideli je podržala i njena porodica. Oni su joj pomogli u kupovini venčanice ili naručivanju keteringa.

Ova 77-godišnjakinja je, kako je sama rekla, bila pod stresom tokom ceremonije, ali srećna. Ona je naglasila da joj je ovo drugo venčanje. Prvi put se udala 1965, ali se razvela devet godina kasnije.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.