ODGOVORITE TAČNO ZA SAMO 7 SEKUNDI, RETKO KOME JE USPELO: Koliko krugova vidite na slici
Mozgalica, Foto: Printscreen Facebook/Seva Canada

mozgalica

ODGOVORITE TAČNO ZA SAMO 7 SEKUNDI, RETKO KOME JE USPELO: Koliko krugova vidite na slici

Igre za mozak čine jednostavnu zagonetku zanimljivijom

Objavljeno:

Ova mozgalica će vam pomoći u testiranju vašeg nivoa inteligencije zajedno sa veštinama posmatranja. Ovaj IQ test je zabavan način da saznate svoj kvocijent inteligencije (nepravilno se naziva i koeficijent inteligencije). Dok rešavate ove moždane zagonetke, morate da skenirate problem i dođete do odgovora koristeći veštine logičkog zaključivanja.

Igre za mozak čine jednostavnu zagonetku zanimljivijom, jer se ove zabavne igre rešavaju kreativnim razmišljanjem. Morate razmišljati malo drugačije da biste došli do rešenja jer odgovor neće biti pred vama. Dakle, smislili smo zanimljivu mozgalicu u kojoj morate da uočite broj krugova na slici.

Na gornjoj slici morate da identifikujete ukupan broj krugova. Mozgalica izaziva požnju gledaoca pitanjem „Koliko krugova vidite na slici? (Nije 3)”. Pažljiv um može da identifikuje tačan broj krugova u roku od 7 sekundi.

Mozgalica od vas se zahteva da pažljivo pogledate sliku pre nego što odgovorite na ovu zagonetku jer je odgovor prilično težak. Napominjemo, odgovori na ovu mozgalicu su dati odmah ispod pitanja, pa se uverite da ne skrolujete predaleko i varate!

Rešenje:

U početku ćete možda videti samo 3 kruga na slici. Međutim, ako pažljivo pogledate, na slici je 7 krugova. Osim 3 žuta kruga, u pitanju su i skrivena još 4 kruga.

Radi lakšeg snalaženja, označili smo sve krugove na slici dole:

Krugovi, Mozgalica
foto: Printscreen Facebook/Seva Canada

(Espreo/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.