"PROŠAO SAM MENTALNI PAKAO" Ispovest poznatog glumca ŠOKIRALA svet, sve je priznao JAVNO
Dvejn Džonson, Foto: Profimedia

ISPOVEST

"PROŠAO SAM MENTALNI PAKAO" Ispovest poznatog glumca ŠOKIRALA svet, sve je priznao JAVNO

Glumac Dvejn Džonson (the Rock) nedavno je govorio o teškom životnom periodu koji je proživljavao nakon razvoda.

Objavljeno: 13:44h

Džonson se razveo još 2007. godine, nakon 10 godina braka. Gostujući nedavno u jednom podkastu govorio je o tome kako je teška depresija bila posledica razvoda od supruge Dani. Priznao je da su njegove borbe sa mentalnim zdravljem počele godinama ranije, ali se trudio da ne pokaže kako se zapravo oseća.

- Napustio sam školu, ali interesantna stvar je da u to vreme nisam znao šta su problemi sa mentalnim zdravljem. Nisam znao šta je depresija. Jednostavno sam znao da ne želim da se tako osećam- rekao je Džonson voditeljima podkasta "The Pivot".

Dvejn je rekao da se borio sa depresijom i ranije, nakon što je njegova fudbalska karijera završena, ali da je sve bilo mnogo jače nakon razvoda sa Dani.

Tada je uspeo da prizna da ima problema sa psihičkim zdravljem i identifikovao je depresiju. Takođe, uspeo je da se osloni na prijatelje.

- Znao sam da prepoznam problem u to vreme i na sreću imao sam prijatelje na koje sam mogao da se oslonim i da im kažem: Hej, sada se osećam malo klimavo - rekao je Dvejn.

On je istakao i da je uvek važno pričati sa nekim:

- Naporno sam radio tokom godina da bih stekao emocionalne alate za prevazilaženje bilo kakvog mentalnog bola koji bi me mogao testirati. Kao muškarci, nismo naučeni da razgovaramo o tome. Ako prolazite kroz depresiju koja se pretvara u mentalni pakao, koji sam ja doživeo, najvažnija stvar koju možete da uradite je da razgovarate sa nekim. Imati hrabrosti da razgovaraš sa nekim je tvoja supermoć- zaključio je Džonson.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.