NADA JE 15 GODINA TRAŽILA SINA KOJI JE NA SILU ODVEDEN OD NJE: A onda na Fejsbuku imala šta i da vidi (FOTO)
Houp Holand, Foto: Printscreen/youtube/ ABC 10 News

ŽIVOTNA PRIČA

NADA JE 15 GODINA TRAŽILA SINA KOJI JE NA SILU ODVEDEN OD NJE: A onda na Fejsbuku imala šta i da vidi (FOTO)

Sudbina je ipak htela da se njeni putevi sa sinom Džonatanom ukrste

Objavljeno: 18:01h

Houp Holand (engleski Nada) je Amerikanka iz Kalifornije koja je ostala bez sina kada je njemu bilo svega 3 godine. Naime, njen suprug je pobegao iz porodičnog doma i poveo dete sa sobom. Ma koliko se trudila, Houp nije uspevala da pronađe mališana, međutim, budući da je ljubav majke prema detetu najjača na svetu, ova žena nije posustala u nameri da nađe sina. Čak je angažovala i privatnog detektiva, ali se i njemu izgubio trag.

- Jedini fokus koji sam imala tokom prve 3 godine bio je pronalazak mog sina. Kako sam ga tražila potpuno je nebitno, ali to mi je bila jedina važna stvar u životu - rekla je Houp.

Sudbina je ipak htela da se njeni putevi sa sinom Džonatanom ukrste. Ta žena je tako punih 15 godina od njegovog nestanka jednog dana videla fotografiju na Fejsbuku na kojoj ga je prepoznala. Naime, ona je uslikala tu fotografiju na kojoj je njen sin koji je tada imao nepune 3 godine, a kupa se u kadi sa starijim bratom. Fotografiju koja je spojila majku i sina objavila je Džonatonova prijateljica, a upravo to je Houp čekala 15 godina.

- Suze su mi nekontrolisano tekle niz lice, ruke su mi se tresle, telo mi se treslo - rekla je Houp, prisećajući se trenutka kada je videla fotografiju.

Odmah je stupila u kontakt sa osobom koja je objavila fotografiju i saznala da je njen sin svih tih godina u Meksiku. Ispostavilo se da je i on sve vreme pokušavao da pronađe majku, ali nije imao nikakav trag. Na kraju su konačno ugovorili da Džonatan prvom prilikom dođe za Kaliforniju.

Televizijske ekipe su sačekale Džonatana na aerodromu kako bi snimile dirljiv susret majke i sina. Džonatan nije znao ni reč engleskog, govorio je samo španski, ali to ga nije sprečilo da poleti majci u zagrljaj. Ona se našalila da pomalo govori španski, pa im je to donekle olakšalo komunikaciju. Zapravo, reči im nisu ni bile potrebne, iako je sada osamnaestogodišnji Džonatan ponavljao majci da je voli, na španskom.

Dogovorili su se da se Džonatan odmah preseli privremeno kod majke. Budući da još nije završio srednju školu, dogovor je bio da se vrati kući na 2 meseca dok ne završi školu, a posle toga da se zavnično preseli kod Houp. On se neizmerno radovao susretu sa majkom, a tek ga je čekao susret s bratom koga takođe nije video 15 godina.

Houp je bila van sebe od sreće što se ponovo spojila sa detetom nakon toliko godina razdvojenosti.

- Tako sam srećna što se to konačno desilo, ovo je pravo čudo - rekla je Houp.

(Espreso/Srecna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.