NAJLEPŠA RUSKINJA POKAZALA GAĆICE PA ZGROZILA SVET: Govore joj da se NE BLAMIRA, O OVOJ SLICI SVI BRUJE (FOTO)
Irina Šajk, Foto: Printskrin/Instagram/irinashayk

blam veka!

NAJLEPŠA RUSKINJA POKAZALA GAĆICE PA ZGROZILA SVET: Govore joj da se NE BLAMIRA, O OVOJ SLICI SVI BRUJE (FOTO)

Da li je ovo kardinalni promašaj svetski poznate lepotice Irine Šajk procenite sami.

Objavljeno:

Irina Šajk je za mnoge jedna od najatraktivnijih žena na svetu!

Ovogodišnja trka Formule 1 koja je održana u Majamiju, privukla je brojna poznata lica, a među njima je bila i jedna od najlepših manekenki Irina Šajk. Ipak, 37-godišnja Ruskinja je po prvi put negativno iznenadila javnost svojom modnom kombinacijom. Obukla je providnu haljinu ispod koje su se videle bela majica, ali i crne gaćice - da li je ovo potpuni promašaj?

Da, ako pitate korisnike društvenih mreža, jer je lepa Ruskinja dobila niz negativnih komentara. Za njih nije zaslužena samo providna haljina, već obuća koju do sada niko nije nosio. Da li nije imao hrabrosti ili je reč o novom trendu koji ćemo viđati u budućnosti, presudite sami. Irina je obula "čudne cipele" u špic, koje malo podsećaju na kopačke.

Ipak, ono što je posebno zgrozilo narod, jesu bele sportske čarape koje je manekenka uparila sa ovim modelom. "Obuci se normalno za neke prilike, to je tako neprikladno za trku", "To definitivno nije prava odeća za utrku", "Izvini, ali moram da kažem da je ovo ružno", "Ti si prelepa, ali molim te ne nazivaj ovo modom", "Kakav blam", "Potpuni promašaj", glase neke od reakcija.

Bilo je i onih kojima je obuća više zasmetala, nego providna haljina. "Šta je bre ovo špicasto?!", "Nova moda će nam doći glave", "Ova obuća je grozna", "Žene uvek sebe upropaste nekim izmišljenim trendovima", glase neki od komentara. Pogledajte kako je Irina izgledala van prestižnih događaja:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.