PREVARIO JE SA ROĐENOM SESTROM, PA DONEO ŠOK ODLUKU: Za venčanje želeo da uradi OVO
Uplakana žena, Foto: Piotr Marcinski / Panthermedia / Profimedia

UŽAS

PREVARIO JE SA ROĐENOM SESTROM, PA DONEO ŠOK ODLUKU: Za venčanje želeo da uradi OVO

Niko ne želi svog bivšeg dečka na venčanju, posebno ako vas je prevario sa sopstvenom sestrom.

Objavljeno:

Ali to je strašna situacija u kojoj se nalazi jedna buduća nevesta, kojoj je zadat još jedan udarac nakon što je njena sestra najavila da će ga povesti kao pratioca na svoje venčanje.

Prema rečima očajne neveste, ona i njena sestra su se pre nekoliko meseci ozbiljno posvađale oko liste gostiju, kada su ona i njen verenik prvi put počeli da planiraju svoj veliki dan, prenosi Miror.

Ova 29-godišnjakinja je objasnila da njena starija sestra trenutno izlazi sa njenim bivšim dečkom sa kojim je bila u vezi nekoliko godina, istim čovekom koji je prvobitno izazvao razdor između sestara.

Uprkos svemu što se dogodilo između njih troje, njena 32-godišnja sestra i dalje želi da svog partnernera, nevestinog bivšeg dečka povede na prolavu, stavljajući je u veoma nezgodnu situaciju. Stvari su postale prilično napete između sestara, a buduća mlada priznaje da se trudila da bude ljubazna, ali je sve eskaliralo. Sada nije sigurna da li da sestri pošalje pozivnicu za venčanje.

Burma, Prsten, Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

Govoreći na Redditu, otkrila je: „Obe smo rekle neke grozne stvari i situacija je veoma napeta. Nismo mnogo pričale i teško nam je da budemo jedna sa drugom. S jedne strane, ona je moja sestra i ne želim da je potpuno isključim iz tako važnog događaja u mom životu. S druge strane, stvari su i dalje napete među nama i ne želim da pravim dramu niti da mi pokvari poseban dan'.

Neverstvo na stranu, njen dečko je pokazao sklonost da bude sebičan i preziran prema njenim osećanjima tokom njihove prethodne veze, što je još jedan razlog zašto ga ona jednostavno ne želi na svom venčanju. „Odlučila sam da razgovaram sa njom i vidim da li možemo da rešimo stvari. Ne želim da se svađam zauvek i ne želim da se oseća isključeno iz mog života', dodala je. Mnogi korisnici Reddit-a bili su šokirani sestrinom smelošću, a jedna osoba je savetovala: „Izričito bih zabranio vašem bivšem sve događaje koje vodite i odbio bih da prisustvuje bilo kakvim porodičnim događajima na kojima prisustvuje. Tvoja sestra... je užasno ljudsko biće i ako i dalje želiš vezu sa njom, reci joj da on ne sme da bude u tvojoj blizini, posebno na venčanju. Drugi je prokomentarisao: „Zašto bi je želela tamo? Ona vas očigledno ne poštuje i nemojte se iznenaditi ako vas još više povredi. Morate bolje da postavite granice, ne bi trebalo da se sada bavite ovakvim stvarima'.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.