SVI BRUJE O MARINI ĆOSIĆ NAKON OVOG SNIMKA: Od ovakvog TELA može da se STRADA, pogledajte ŠTA RADI (VIDEO)
Marina Ćosić, Foto: Instagram marinacosic

ISHRANA POZNATIH

SVI BRUJE O MARINI ĆOSIĆ NAKON OVOG SNIMKA: Od ovakvog TELA može da se STRADA, pogledajte ŠTA RADI (VIDEO)

Jedna od najlepših srpskih glumica ne može da se odvoji od najomiljenije srpske hrane

Objavljeno: 11:52h

Svi mi nekad volimo da gricnemo nešto masno. Ali Marina Marković (Ćosić) je ovoga puta nadmašila naše najluđe snove o "cheat" obroku. Sve je curelo na sve strane, kalorije se samo nižu kao i kadrovi, a nama ide voda na usta.

Ova poznata srpska glumica je ostvarena u karijeri, ali i kao majka. Na njenom instagram profilu možete detaljno ispratiti njen život, od toga kako se oblači, gde izlazi, pa i šta jede.

A s obzirom na to kako izgleda, a izgleda brutalno dobro, začudili smo se kada smo videli, da mnogo češće nego ne, na njenom profilu dominiraju snimci na kojima jede pice, ćevape, pomfrit,komplet lepinje i slično.

I nije da ne razumemo, i mi volimo da jedemo, a ona je dokaz da to nije greh, ukoliko se rtrudite da budete zdravi 80% vremena, ostalih 20 možete da uživate u slasnim poslasticama srpske kuhinje.

Marina na snimku tako slatko jede, da smo i mi ogladneli. A u opisu videa je napisala: "Sve znate. Sve vam je jasno. Sem ako ne volite da jedete. Ako ne volite da jedete, onda nemamo sta da pricamo".

Podsetimo, Marina Ćosić je ranije započela "dijeta izazov" na Instagramu, sa ciljem da inspiriše mlade mame i devojke koje žele da izgube kilograme, a da ne ostanu bez energije. Rekla je da je cilj ovog izazova međusobna podrška žena i međusobna motivacija koje jedna drugoj, javno mogu da pruže.

„To je nisko ugljeno-hidratna, a visoko masna dijeta. Ili na engleskom, jednostavnije, high fat low carb dijeta“, govori mlada glumica za Nova.rs. „To je vrsta keto ishrane. Jako brzo oslobađa telo od tečnosti i samim tim, kada se prebaci korišćenje energije sa ugljenih hidrata na masti, i masti krenu da se tope. Ima učinka, dosta dobro i brzo podiže energiju. Od sedam do deset dana se mogu videti rezultati, kada se telo navikne0“, rekla je ranije za Novu S.

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro:

00:50

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.