OVO SU ZNAKOVI NAJBOLJIH LJUBAVNICA: Tako ćete ih PREPOZNATI, EVO ŠTA VOLE DA RADE
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

OVO SU ZNAKOVI NAJBOLJIH LJUBAVNICA: Tako ćete ih PREPOZNATI, EVO ŠTA VOLE DA RADE

Dobra ljubavnica uživa u intimnim odnosima bez stida, traži ono što joj prija i pruža svom partneru ono što želi. Pored žene koja ume da uživa, lako je osećati se kao pravi pastuv, a evo šta je glavni preduslov za to

Objavljeno:

Kao i u svemu ostalom što vam ide od ruke, da biste bili dobri u krevetu, preduslov je da volite to što radite, da ste spremni da uložite vreme, pažnju, napor.

Dobra ljubavnica uživa u intimnim odnosima bez stida, traži ono što joj prija i pruža svom partneru ono što želi. Pored žene koja ume da uživa, lako je osećati se kao pravi pastuv, a evo šta je glavni preduslov za to.

Ne stide se

Ne traže da se ugasi svetlo, ne zahtevaju posebne uslove, vole da su gole i da osećaju celim telom, vole da ih partner gleda, vole milovanje, sviđa im se kad ih stisnete, a i kad ih nežno milujete, vrlo su senzitivne, a od atmosfere i raspoloženja zavisi da li će bolje reagovati na rastapajuću nežnost i narastajuću strast, ili će buknuti od malo muške grubosti i dominacije. I zato što se ne stide, one poznaju sve te varijacije i umeće da vas upute u svoje raspoloženje, ili da otprate vaše. Sve može, a ne morate ni reč da kažete.

Imaju inicijativu

Prevara, Žena, Ljubavnica
foto: Profimedia

Neće čekati da se vi smislite i odvažite. Preuzeće inicijativu. Razigrano, odlučno i umešno. I biće vam drago da se prepustite. Kad ona vodi igru, uradiće za sebe i za vas sve što treba, uputiće vas kako da joj asistirate, zaustaviće vas u onome što joj ne odgovara. Sve lagano, prirodno i opušteno. Muškarcu ostaje samo da legne, pruži joj dobar oslonac i uživa u onome što vidi i oseća.

Uz njih se osećate kao pravi mužjak

Dobra ljubavnica je u seksu potpuno na svom terenu. Sa olakšanjem odbacuje odeću koja je sputava, sa oduševljenjem se baca u partnerov zagrljaj, otvoreno se divi njegovoj lepoti, ponaša se prema njegovom penisu kao prema dragocenom poklonu zbog koga je sva ponosna i radosna. Prava žena, sva od čula, vedrine i zadovoljstva.

Svaki normalan muškarac uz ovakvu ljubavnicu oseća se kao najbolji ljubavnik, pastuv i Kazanova.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.