ŠEF JE UDARIO PO ZADNJICI: Firma povukla još GORI POTEZ, a onda se desio pravi ŠOK
Šef, Foto: Profimedia

užas!

ŠEF JE UDARIO PO ZADNJICI: Firma povukla još GORI POTEZ, a onda se desio pravi ŠOK

Žena je istakla da je nakon incidenta bilo sramota da kaže momku i majci šta se dešava.

Objavljeno:

Ženu je šef na poslu udario po zadnici lenjirom, nakon čeka joj je isplaćeno 90.000 funti (oko 12 miliona dinara). Sve se ovo odigralo u Severnoj Irskoj.

Njen identitet nije otkriven, a medijima je rekla da je zamoljena da ustane i okrene se tokom sastanka. Tada ju je navodno jedan menadžer ispred drugog pljesnuo lenjirom po pozadini.

– Žao mi je, morao sam – rekao je on, prema njenim rečima.

Onda je pogledala drugog menadžera i upitala ga: “Da li je to dozvoljeno?” Obojica su to tretirali kao šalu i rekli ostalim zaposlenima koji su kasnije stigli na sastanak.

Žena je rekla da je u početku bila toliko “ponižena i posramljena” da nije rekla svom dečku i majci. Kada im je to kasnije rekla, ohrabrili su je da prijavi incident Odeljenju za ljudske resurse i višem rukovodstvu, preneo je BBC.

Potom je rekla svojim poslodavcima da se neće vratiti na posao dok se to pitanje ne reši. Odbila je ponudu da se sastane sa višim rukovodiocem i menadžerom koji ju je udario u kafiću van prostorija firme da vidi da li mogu da reše problem jer je smatrala da je to „potpuno neprikladno“.

Žena je rekla da njena pritužba nije priznata 10 dana. Istraga o incidentu trajala je pet nedelja, a sudeći po njoj rezultirala je “neistinitim i omalovažavajućim” konstatacijama o njoj. Uložila je žalbu i na kraju dala otkaz.

Poslodavci su na to rekli da se ona „provokativno obukla i ponašala“.

Na kraju se uključila državna Komisije za ravnopravnost koja je donela odluku da se ženi isplati ogromna odšteta

Ona je pretrpela tešku sramotu i poniženje – rekla je glavni komesar Džeraldin Mekgej.

02:14

URAGANKE OTKRILE KOJA OD NJIH DOBIJA NAJVEĆI HONORAR! Dečko Jovane Radić se ne odvaja od koleginice, ali nju zanima samo posao?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.