SPAVAO SA PROMISKUITETNOM DEVOJKOM I NAPRAVIO DETE: Kad je rodila BEBU, ostao je šokiran onim što vidi
Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAŠNO

SPAVAO SA PROMISKUITETNOM DEVOJKOM I NAPRAVIO DETE: Kad je rodila BEBU, ostao je šokiran onim što vidi

Moja devojka poriče da je me je varla i ne dozvoljava mi da uradim DNK test, ali i dalje sam zabrinut da nisam otac svoje bebe

Objavljeno:

Ništa lepše nego kad vam se dete rodi. Radost u kući, ispunjenost koju osećate, ta bezuslovna ljubav koju ste spremni da pružite samo toj malenoj krofni koju ste videli prvi put u životu.

Dete podosta menja dinamiku odnosa i osnažuje partnersku ljubav. Ali nekada i nije tako, posebno ako su odnosi novopečenih roditelja na klimavim nogama i među njima nema poverenja. U tom slučaju nije trebalo ni da prave decu, ali omakne se.

Beba
foto: Profimedia

Sa takvom situacijom suočio se i jedan mladić kom se život promenio iz korena nakon što su on i njegova partnerka dobili bebu. Zapravo, on sve više sumnja da dete nije njegovo, a dokazi za to se pojavljuju iz dana u dan.

- Moja devojka poriče da je me je varala i ne dozvoljava mi da uradim DNK test, ali i dalje sam zabrinut da nisam otac svoje bebe - počinje ispovest zabrinuti muškarac.

Kako dalje objašnjava, od početka veze sa sadašnjom partnerkom nije sve bilo med i mleko, a ljubav su započeli tako što je ona bivšeg partnera varala upravo sa njim.

Par
foto: Profimedia

- Ja imam 27, a moja devojka 24 godine. Zajedno smo dve godine i imamo desetomesečnu devojčicu. Pre nego što smo se upoznali moja devojka je imala mnogo veza i priznaje da je varala prethodne partnere. U stvari, kada smo počeli da se viđamo ona se još viđala sa drugim momkom, tako da ga je zapravo varala sa mnom.

Priča potreseno ovaj mladić, i nastavlja:

- Ali čim su stvari postale ozbiljne i ona zatrudnela, obećala je da su ti dani iza nje. Verovao sam joj i jedva sam čekao da postanem tata. Kada se naša ćerka rodila, odmah sam se ludo zaljubio u nju. Uopšte nije ličila na mene, ali mislio sam da će početi da liči kako bude odrastala. Umesto toga, činilo se da se dogodilo suprotno. Imam crvenkastoplavu kosu, pege i zele oči. Ćerka ima smeđe oči, tamnu kovrdžavu kosu i maslinastu kožu. Te karakteristike nije mogla da dobije od svoje plavokose mame - objašnjava sumnjičavi mladić u svojoj anonimnoj ispovesti koju je objavio San.

Sat, dete, deca, deca i sat, dete i sat
foto: Profimedia

- Prošlog vikenda u kafani sam se maltene zaledio kada je barmen krenuo prema meni. Odjednom mi je sinulo da moja beba liči na njega. Oboje imaju tamne lokne i smeđe oči. Kada sam stigao kući moja devojka je insistirala da sam smešan zbog svojih sumnji. Tvrdila je da je mnogo njenih rođaka tamnokosih. Beba je navodno od njih nasledila gene. Dodala je da treba da joj verujem i da je uvreda tražiti DNK test. Volim bebu i voleću je čak i ako se ispostavi da nije moja. Ali samo osećam da moram da znam istinu o ovome - zaključuje nesrećni muškarac koji je savete potražio na internetu.

Saveti koje je dobio sigurno će ga barem malo umiriti, međutim, to ne znači da problem u kom se našao ne treba isterati načistac.

Rođendan, Deca, Porodica
foto: Profimedia

- Vaši strahovi su razumljivi, ali genetika je veoma složena. Nije neobično da roditelji imaju dete koje ne liči ni na jedno od njih. Nemate dokaza da je ikada spavala sa barmenom. Ona već oseća da joj ne verujete. Insistiranje na testu moglo bi da ugrozi vašu vezu i, ako se rastanete, vaš odnos sa bebom. To ne bi bilo dobro ako ste već rekli da želite da joj budete otac šta god da se dogodi. Dobra je ideja da imate neko savetovanje tako da možete da razgovarate o svemu ovome - poručila mu je savetnica.

SUROVA PRIČA PORODICE TOMIĆ! Prevara imućnog Beograđanina, koja ih je uništila: Nemaju kupatilo, strahuju da ih kuća ne poklopi:

00:32

SUROVA PRIČA PORODICE TOMIĆ! Prevara imućnog Beograđanina, koja ih je uništila: Nemaju kupatilo, strahuju da ih kuća ne poklopi!

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.