OTKRIVENA TAJNA SOBE NAJVEĆEG ELITNOG STRIPTIZ KLUBA: Evo koliko devojke ZARAĐUJU, ONI su NAJČEŠĆI KLIJENTI (FOTO)
Striptiz, Foto: Profimedia

isplivala istina

OTKRIVENA TAJNA SOBE NAJVEĆEG ELITNOG STRIPTIZ KLUBA: Evo koliko devojke ZARAĐUJU, ONI su NAJČEŠĆI KLIJENTI (FOTO)

Vlasnica Ejmi Gvin progovorila je o svom poslovanju i uspehu koji je ostvarila

Objavljeno:

Ejmi Gvin proslavila je 13 godina poslovanja kao jedina žena na čelu kluba za džentlmene i otkrila sve tajne koje se kriju iza zidova ovog zagodnetnog zdanja u Liverpulu. S obzirom na to da preovladava mišljenje da većinu striptiz klubova vode muškarci, mnoge je iznenadila činjenica da najveći striptiz klub u Velikoj Britaniji, u stvari, vodi žena.

Ova lepotica očigledno zna šta muškarci žele s obzirom na veoma uspešno poslovanje koje nije trpelo posledice čak ni tokom perioda pandemije koronavirusa. Ejmi kaže da je napravila novi tip striptiz kluba gde su plesačiče „na prvom mestu“. U razgovoru za Dejli Star progovorila je o tome šta se dešava iza zatvorenih vrata u klubu. Govoreći o tome kakva se klijentela obično sreće, Ejmi kaže da su to uglavnom biznismeni i inostrani turisti.

- Naši klijenti su obično starija gospoda i biznismeni koji dovode svoje korporativne klijente na veče.Takođe, imamo značajne međunarodne goste koji posle gostovanja na fudbalskim utakmicama redovno posećuju klub da vide svoje omiljene devojke - počinje Ejmi svoju priču.

Ona je upitana i šta se dešava ako neko od njih počne da pravi probleme ili bude nepristojan u ponašanju prema devojkama.

- Ako je momak nepristojan prema devojci, samo "puca" sebi u nogu i sve devojke ga obično izbegavaju, ostavljajući ga da se oseća veoma glupo u baru sam - rekla je ona.

Upitana zašto misli da je baš njen klub postao najveći u Velikoj Britaniji, Ejmi je rekla da je to sve zato što je fokusiran na žene.

- Mislim da je to što je fokusirano na žene glavni doprinos ovome. Ja sam perfekcionista. Manji detalji poput frizure, cipela i donjeg veša su mi veoma važni. Sve male stvari zajedno postaju primetne našim gostima. Klub čak ima svoj sopstveni miris ugrađen u zidove i posetioci često komentarišu kako lepo miriše. Volim da stojim iza šanka i doživljavam klub očima posetilaca kako bih osigurala da imaju najbolje moguće iskustvo.Takođe, blisko sarađujem sa devojkama u smeni, osiguravajući da se osećaju najbolje i da rade po najvišim standardima. Ne osećam da je ova industrija shvaćena ovako ozbiljno do sada - govori ova lepotica.

Kada je reč o zaradama njenih devojka, Ejmi kaže da devojke sa najviše iskustva zgrću novac.

- Generalno, visoka zarada, kao i u svakom poslu, dolazi iz iskustva, pa bih rekla da najbolje prolaze devojke koje su godinama u ovom poslu. Ipak, neke me i dalje iznenade kako već posle par dana uspeju da osvoje posetioce. Ako imate snažnu, magnetsku energiju, pozitivan stav i samopouzdanje, ljudi će prirodno želeti da razgovaraju sa vama -tvrdi vlasnica ovog kluba.

Kako dalje objašnjava, veoma joj je bitno da se devojke koje rade za nju dobro osećaju i da im bude prijatno u celokupnom ambijentu te da je to jedna od tajni ovog uspeha u kojem uživa.

- Imamo negde gde mogu da se presvuku i osveže kao i da provedu vreme za opuštanje, ogromnu binu sa koje izvodimo predstave i imamo pravu sestrinsku atmosferu. Nove devojke su često nervozne, ali ja sam veoma otvorena i znaju da mogu da pričaju o bilo čemu sa mnom, svi smo zajedno u tome - zaključila je Gvinova.

MUŠKARCI U DELIRIJUMU! Vanda izvela STRIPTIZ U MORU:

00:25

MUŠKARCI U DELIRIJUMU! Vanda izvela STRIPTIZ U MORU

(Espreso7Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.