ŽENA OTKRILA KAKO JE DOŽIVELA VRHUNAC DOK JE SPAVALA, A NIJE JEDINA: Evo kako to može i VAMA DA SE DESI
Vrhunac, Foto: Profimedia

da li ste znali?

ŽENA OTKRILA KAKO JE DOŽIVELA VRHUNAC DOK JE SPAVALA, A NIJE JEDINA: Evo kako to može i VAMA DA SE DESI

TV zvezda otkriva kako izgledaju i šta znače noćni vrhunci kod žena!

Objavljeno:

Kada je reč o vrhuncu kod žena nekako to i danas, u 21. veku predstavlja tabu, a da ne govorimo o masturbiranju... Usled nedovoljne edukacije i istraživanja sopstvenog tela, ne možemo dovoljno da znamo o sopstenim potrebama i procesima u organizmu.

Rečenica, bolje pitati nego skitati se odlično nadovezuje na ovu temu. Ni TV zvezda Davina Mekkol nije slutila na koji način može da postigne vrhunac, sve do nedavno što je i otkrila svojoj publici.

Stres, San, Spavanje, Umor
foto: Profimedia

"Doživela sam zadovoljstvo dok sam spavala - nekoliko puta. Sjajno je!", izgovorila je Davina. Međutim, ona nije jedina. Oko 37 odsto žena može da doživi vrhunac prilikom sna.

Stručnjak za intimne odnose Marza Tovo je među onima koji su iskusili takozvana noćna zadovoljstva i kaže da su toliko jaki da mogu izazvati probleme u njenom stvarnom ljubavnom životu. Ova 43-godišnjakinja ne može da se seti kada je prvi put doživela vrhunac u snu, ali kaže da je počela da ih doživljava tek kada je počela da ima intimne odnose.

Stres, San, Spavanje, Umor
foto: Profimedia

"Stalno upoređujem svoje noćne vrhunce i vrhunce koje imam sa partnerom", kaže ona i dodaje da su oni mnogo jači tokom sna. Intenzitet senzacija je uvek probudi, mada nije moguće da ima više od jednog u istoj noći, a obično se dešavaju samo nekoliko puta godišnje.

"Spavaćete, pitajući se da li ste lucidni ili sanjate, i samo ćete osetiti duboke kontrakcije u dnu karlice", rekla je ona. Njen savet svim ženama jeste da se ne stide, već je potrebno samo, kako je ona rekla, da se zavalite i uživate u "vožnji", tačnije osećaju.

Majke i snajke:

00:52

Majke i Snajke

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.