OVO NI MALO DETE NE BI URADILO: VODITELJKA BRUKA ZGODNA, ne zna šta sme da se radi na BAZENU, RAZBILA SE KAO TIKVA
Voditeljka Tviča, Foto: Printscreen/Twitter/@MadiHunni

SMOTANO

OVO NI MALO DETE NE BI URADILO: VODITELJKA BRUKA ZGODNA, ne zna šta sme da se radi na BAZENU, RAZBILA SE KAO TIKVA

Devojka je učestvovala u prenosu kolege po nadimku Ac7ionman, a pala je nakon što je istrčala i okliznula se na mokri pod pored ivice bazena

Objavljeno:

Povrede na bazenima su česta stvar, i nismo iznenađeni što se dešava da neko tresne glavom kao nikad do sada... Pogotovo ako ne baš pametno, pored istog trči.

Ova voditeljka je objavila video u kome pada pravo na lice, nama nije bilo smešno, iako su se na Twitteru svi dobro zabavili.

Madi Hunni, 25-godišnja kalifornijska voditeljka koja radi na Tviču, pre neki dan je snažno udarila glavom o pod i polomila zube. Povređen joj je desni sekutić, a možda i četvrti, u koji je takođe uperila prstom.

Devojka je učestvovala u prenosu kolege po nadimku Ac7ionman, a pala je nakon što je istrčala i okliznula se na mokri pod pored ivice bazena. Njen pad je bio toliko nezgodan da se u prvi mah činilo da je zadobila potres mozga, ali joj je lobanja ipak bila pošteđena.

"Pokušala sam da zabavim gledaoce jer je Aron bio umoran. Izbio sam dva zuba i iskrvario koleno, ali to je sve. Dobro se osećam", rekla je mlada dama, čiji je zapis od tada podeljen na Redditu. Zanimljivo, njeni pratioci su joj ponudili novac za popravku zuba tek nedugo nakon što se požalila da će morati da iskolači pravo bogatstvo, a u komentarima je priznala da se celog života plašila takve nezgode.

ŠOK! VODITELJKA U DVA UJUTRU UŠLA KOD KOLEGE U KREVET, A ON SE PARALIZOVAO: Kad sam ujutru otvorila oči samo što nisam osedela:

04:38

ŠOK! VODITELJKA U DVA UJUTRU UŠLA KOD KOLEGE U KREVET, A ON SE PARALIZOVAO: Kad sam ujutru otvorila oči samo što nisam osedela!

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.