OVAKO IZGLEDA ĆERKA ČUVENOG MIŠE JANKETIĆA: Povezana je sa MOĆNIM SRBINOM, naježićete se kada vidite i KOJIM
Miša Janketić, Foto: Dragan Kadić

otkrivamo

OVAKO IZGLEDA ĆERKA ČUVENOG MIŠE JANKETIĆA: Povezana je sa MOĆNIM SRBINOM, naježićete se kada vidite i KOJIM

Lepu Mišinu ćerku osvojio je naš čuveni vaterpolista Aleksandar Ćirić, sa kojim ju je najpre povezivalo dugogodišnje prijateljstvo. Njih dvoje za tren postali jedan od najatraktivnijih poznatih parova, a njihova ljubav mnogima je primer one prave, iskrene koja se dešava jednom u životu. Lepa balerina i legendarni vaterpolista svoju ljubav krunisali su sa dvoje dece, ćerku Zoju i sina Vukašina

Objavljeno: 12:33h

Sa suprugom Svjetalnom Knežević, Miša je imao četvoro dece, među kojima se danas najviše i najčešće pominje sin Marko.

Pored Marka, koji je osvojio publiku mnogobrojnim ulogama u popularnim filmovima i serijama, ljubiteljima umetnosti, pre svega baletske dobro je poznata njegova sestra Iva. Ona je ljubav prema baletu nasledila od majke, a kada se prvi put pojavila na sceni sve je osvojila talentom i lepotom. Iako se očekivalo da će poput roditelja dugo biti pod reflektorima, ona se zbog porodice povukla iz javnosti.

Lepu Mišinu ćerku osvojio je naš čuveni vaterpolista Aleksandar Ćirić, sa kojim ju je najpre povezivalo dugogodišnje prijateljstvo. Njih dvoje za tren postali jedan od najatraktivnijih poznatih parova, a njihova ljubav mnogima je primer one prave, iskrene koja se dešava jednom u životu. Lepa balerina i legendarni vaterpolista svoju ljubav krunisali su sa dvoje dece, ćerku Zoju i sina Vukašina.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.