AMERIČKI SAJT ZA UPOZNAVANJE DAO BRUTALAN OPIS SRPKINJA: Nećete verovati kako su ih OPISALI U KREVETU
Ilustracija, Foto: Profimedia

jeste li znali

AMERIČKI SAJT ZA UPOZNAVANJE DAO BRUTALAN OPIS SRPKINJA: Nećete verovati kako su ih OPISALI U KREVETU

Američki sajt za upoznavanje objavio je tekst o tome šta Srpkinje čini posebnim i zbog čega treba Amerikanci da ih upoznaju

Objavljeno: 16:22h

"Planet of women", američki sajt za upoznavanje, izdvojio je zašto su Srpkinje posebne žene

Američki sajt za upoznavanje objavio je tekst o tome šta Srpkinje čini posebnim i zbog čega treba Amerikanci da ih upoznaju.

- Srbi pripadaju južnoslovenskoj grupi naroda, što u praksi znači presecanje kultura i mešavinu najsvetlijih i najspecifičnijih elemenata tih kultura. Srpkinje su one žene u kojima se spaja skromnost i razboritost Evropljanki sa žarom južnih žena - navodi se u njihovom sajtu.

IZGLED IM JE SJAJAN I SEKSI

Srpske žene zasluženo se smatraju jednim od najseksepilnijih žena u Evropi. Prvo, imaju izvrsno prirodno izgled: pravilne crte lica, savršenu figuru, visok rast. Imaju tendenciju da imaju duge noge i široke, seksi bokove. Najčešće, srpske žene su tamno kose i smeđih očiju, ali postoje i mnoge plavokose žene tamo. Vole da naglase svoje dostojanstvo pomoću odeće - i uspevaju u tome jer muškarci često ne mogu da skinu pogled sa njih.

SJAJNO SE SNALAZE U VISOKOM DRUŠTVU

Možete povesti srpsku ženu sa sobom na dodelu Oskara ili elitnu zabavu za poznate ličnosti. Zna kako da zablista i voli to da radi, a takođe se može predstaviti u svakom društvu. Odeća, kosa, manikir, šminka - sve je uvek savršeno na njoj. Nije bitno da li je otišla u operu ili najbližu prodavnicu. Sigurno ćete biti ponosni na svoju srpsku suprugu.

UŽIVAJU U JEDNOSTAVNIM STVARIMA

Srpske žene znaju kako da uživaju u jednostavnim stvarima: aromatičnoj kafi, slikovitim panoramama i čak dobrom vremenu. Radije žive u sadašnjem trenutku i osećaju sreću trenutka nego da žale što nemaju nešto što drugi imaju. One su jedan od retkih naroda u Evropi koji su uvereni da su najvažnije stvari u životu upravo one koje nisu materijalne.

HRABRE SU I ODLUČNE

Seks
foto: Hugo Felix / Panthermedia / Profimedia

U Srbiji je dugo vremena trajao rat, a to je naučilo lokalne žene da brzo donose odluke i preuzimaju odgovornost za njih. Stoga su sposobne da se izbore sa problemima i pomognu drugima u tome. Ova kvaliteta ih ne čini ništa manje ženstvenim, i spremne su da dopuste muškarcu da se brine o njima. Ali neće tražiti od vas da srušite planine i dohvatite zvezdu sa neba.

SRPKINJE SU DOBRE SUPRUGE

Srpske žene se smatraju jednim od najboljih izbora za supruge na jugoistoku Evrope. Pre svega, odlične su domaćice. Srpske žene vole da kuvaju i smatraju da je jedenje istih jela dva dana zaredom loša ideja. Trude se da kuća uvek bude čista, ali istovremeno nisu one koje će vam pokvariti raspoloženje zbog stvari ostavljenih na pogrešnom mestu ili šoljice koja nije oprana.

One su prijateljski nastrojene prema deci, ali ne dozvoljavaju im da pređu granice. Deca imaju tendenciju da poštuju njihovu autoritet od ranog doba, znaju da se mogu osloniti na svoju majku u teškim situacijama.

I naravno, nećete pronaći bolju ljubavnicu u krevetu od srpske žene. Jednostavno zrači seksualnošću i spremna je da ispuni vaše najluđe želje.

KAKVE MUŠKARCE VOLE SPRKINJE?

seks
foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia.

Lepa mlada srpska žena je razumna iznad svojih godina. Stoga se ne žuri da se uda. Strast i romantika u vezama su važni za nju, ali pre svega, ceni sposobnost muškarca da se nosi sa problemima dostojanstveno i da ne izgubi kontrolu kada naiđe na najmanju teškoću. Teško će srpske žene prihvatiti uništavajuće loše navike, svađalačku prirodu, agresiju ili infantilizam. Ali ako je muškarac spreman da ih prevaziđe, one su sposobne da ih tretiraju sa razumevanjem. Istovremeno, status i finansijska sigurnost nisu toliko važni za nju.

Srpske devojke žele da vide pored sebe zdravog, pouzdanog i samouverenog muškarca. On mora biti čvrst i sposoban da se izbori za sebe. Ako vidi nekoga u kome može da ima poverenja, onda će rado postati njegova supruga, bez obzira odakle je.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.