ŽIVELA U BEDI I JEDVA JE IMALA ZA HRANU, A SADA ZARAĐUJE NA HILJADE EVRA MESEČNO: Detaljno ispričala KAKO JE USPELA
Amber, Foto: Printscreen Instagram/amber.odon

foto

ŽIVELA U BEDI I JEDVA JE IMALA ZA HRANU, A SADA ZARAĐUJE NA HILJADE EVRA MESEČNO: Detaljno ispričala KAKO JE USPELA

Plaćala je studentski kredit, radila za "bednu" platu u Starbaksu i bila na ivici gladi

Objavljeno:

Amber O' Donel (24) iz Šefilda u Britaniji odrasla je u porodici sa skromnim primanjima. Uoči izbijanja korone 2020. započela je studije biomedicine na Univerzitetu u Šefildu i zajedničlki život sa dečkom Krisom koji je radio na kasi u jednom marketu.

Plaćala je studentski kredit, radila za "bednu" platu u Starbaksu i bila na ivici gladi. A, onda se sve promenilo. Danas zarađuje više od 11.000 evra mesečno na platformi OnlyFans, a deo zarade daje u humanitarne svrhe.

Na ivici gladi

Kako je ispričala Amber za britanski San, pre samo tri godine bila je na ivici egzistencije. Novac koji su uz studiranje zarađivali ona i njen dečko Kris jedva da je pokriivao osnovne troškove.

- Više od 95 odsto zarađenog novca davali smo na račune. Jedva da nam je ostajalo za hranu. Dvaputa dnevno smo jeli najjeftiniju testeninu i pesto-sos najčešće iz poklon kesica koje se dele po restoranima brze hrane. Moja porodica je siromašna i nisu mogli da nam pomognu, tu i tamo bi nam dali po 20 funti (22 evra), ali to nije bilo dovoljno - ispričala je ona.

U tom trenutku znala je da nešto mora da promeni.

- Poznavala sam devojku koja je radila na OnlyFans i zarađivala je ogroman novac. Ona mi je pomogla da otvorim profil i počnem da zarađujem prodavajući svoje golišave slike. Bilo je teško u početku, ali već od prve zarade, koja je bila oko 570 evra, deo sam odvojila u humanitarne svrhe. Bila sam siromašna i znam koliko je teško kad nemate novca - rekla je Amber koja želi ličnim primerom da pokaže kako izgleda humanost na delu.

Stanija otkrila sve o navodnoj CENI USLUGA, spomenula i snimanje P*RNO FILMA!:

01:33:14

STANIJI NUDE NJIVU I TRAKTOR ZA S*KS! Starleta otkrila sve o navodnoj CENI USLUGA, spomenula i snimanje P*RNO FILMA! Šok!

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.