POPILA JE 20 ČAŠA VOTKE ZA NOĆ, PA ZASPALA U KREVETU: Evo šta joj se desilo kad se PROBUDILA, HOROR
Džulija Anderson, Foto: Printscreen/Facebook

UŽAS

POPILA JE 20 ČAŠA VOTKE ZA NOĆ, PA ZASPALA U KREVETU: Evo šta joj se desilo kad se PROBUDILA, HOROR

Džulija Anderson je izašla u grad sa svojim prijateljima kao i svako drugo veče, međutim, o ovoj tragendiji nije ni sanjala!

Objavljeno:

Nakon izlaska, u kome je dosta popila, Džulija je legla da spava, kao i svako drugo veče. Kada se probudila pretila joj je amputacija noge! Ova noćna mora nije imala kraj.

Bio je januar 2020. godine kada je Kanađanka Džulija Anderson iz Toronta izašla sa prijateljima na žurku. Grupa prijatelja išla je od bara do bara, i pila dosta alkohola. To je imalo fatalne posledice po tada 33-godišnju ženu.

„Celu noć sam pila votku. Mislim da je bilo oko 20 pića. Bila sam pijanija nego inače, pa kad sam stigla kući, samo sam se bacila na krevet. Zaspala sam ležeći na licu sa podvučenim nogama”, priseća se žena.

Kada se Džulija sledećeg jutra probudila, sa užasom je otkrila da ne može da pomera noge, koje su užasno otekle. U početku je mislila da je pomolima noge predhodne večeri. Ali kada su je kolima Hitne pomoći odvezli u bolnicu, ispostavilo se da je stvar mnogo ozbiljnija.

Alkohol
foto: Shutterstock

Džuliji je pretila amputacija

„Odmah su me prevezli u operacionu salu jer su mi mišići bili u užasnom stanju i počeli su da ispuštaju toksine u moj krvotok. Zbog toga mi je telo strašno oteklo i bubrezi su počeli da mi otkazuju", kaže Julija.

Lekari su morali da zaseku mišiće da bi smanjili otok i ograničili lučenje toksina. 33-godišnjakinji je čak pretilla i amputacija nogu. Sve zato što je pijana zaspala u nepravilnom položaju, blokirajući protok krvi u nogama.

"Posle prve operacije, dve nedelje sam bila na intenzivnoj, priključena na aparat koji je polako odvodio nagomilane tečnosti iz mene (bilo ih je preko 20 kg). Tada sam stavljena na dijalizu", kaže žena.

Džulija je provela pet nedelja u bolnici. Za to vreme dobila je transfuziju krvi i presađivanje kože od butine do listova. Posle toga je bila tri nedelje prikovana za krevet kod kuće, a narednih godinu dana nije se odvajala od jakih lekova protiv bolova. Iako su prošle tri godine od ovih dramatičnih događaja, Džulija i dalje ne može normalno da hoda i ne može da radi.

A ovde pogledajte šta stručnjaci kažu o alkoholu:

11:19

Stručnjaci su nam otkrili kako da se smanji rizik: Gledajte ALKOHOL KAO NA RITUAL

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.