DA LI STE IKAD VIDELI OVOLIKU ZADNJICU? Spucala 47.000 evra da bi je UVEĆALA, jedva STAJE U KADAR (FOTO)
Juju Ferari, Foto: Printscreen/Instagram/juujuferrari

ZANIMLJIVO

DA LI STE IKAD VIDELI OVOLIKU ZADNJICU? Spucala 47.000 evra da bi je UVEĆALA, jedva STAJE U KADAR (FOTO)

Sve su populatnije plastične operacije grudi i zadnjice, ali kada nešto pođe po zlu šta se onda dešava?

Objavljeno:

Juju Ferari je rodila četvoro dece i celom svetu je poznata po svojim plastičnim operacijama. Ni sama ne zna koliko ih je bilo, ali poslednja je bila užasna za nju!

Nakon što je skoro litar industrijskog silikona, koji može biti smrtonosan, ubrizgan u zadnjicu u novembru, Juju se suočila sa prvim posledicama. Kaže da se sada muči sa osnovnim vežbama i duboko žali što je promenila svoju lepu, okruglu pozadinu koja je pristajala njenom telu u onu koja je ogromna i neproporcionalna. Da stvar bude gora, za to je iskeširala neverovatnih 47.000 evra.

Juju, iz Sao Paula u Brazilu, tvrdi da je zasuta uvredljivim komentarima na Instagramu koji su toliko uticali na nju da sada uređuje svoje fotografije kako bi vizuelno smanjila obline.

- Mržnja je raznolika. Žene me obično napadaju govoreći da je moja zadnjica ogromna i neproporcionalna. Bilo je i onih koje su majke, a koje su me vređale i napadale kako ja nisam dobar roditelj jer volim da izgledam zavodljivo. Ne mogu više da trpim kritike i komentare o svojoj zadnjici pa sam odlučila da je "smanjim" u fotošopu - priznala je očajna Juju za San.

Ta starleta bujnih oblina je žudela da promeni izgled još od tinejdžerskih godina kada se redovno upoređivala sa drugim devojkama iz razreda i nije se osećala se*sepilno kao one, niti da ima dovoljno razvijene obline.

U početku se nadala da će izgledati kao Barbi lutka, ali samo sa većom zadnjicom nakon što su je inspirisale zvezde Kim Kardašijan i Kardi B, poznate po svojim prenaglašenim oblinama.

A ovde pogledajte Bojanu Stefanović u kvizu:

00:39

Bojana Stefanović učestvuje u kvizu, a ovako je izgledala njena računska operacija

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.