STRIPTIZETA POVADILA SILIKONE IZ ZADNJICE I GRUDI I POČELA DA SE MOLI BOGU: Sada izgleda OVAKO (VIDEO)
Blek Čajna, Foto: Printscreen/Instagram/blacchyna

SKUPILA HRABROSTI

STRIPTIZETA POVADILA SILIKONE IZ ZADNJICE I GRUDI I POČELA DA SE MOLI BOGU: Sada izgleda OVAKO (VIDEO)

Svetski poznata striptizeta Blek Šajna je izzvdila sve silikone koje je imala na telu, i prestala da zarađuje milione preko platforme OnlyFans. Ovo je razlog:

Objavljeno:

Ova striptizeta je stekla svetsku slavu zahvaljujući svojoj ljubavnoj vezi sa Robom Kardašijan, naslednikom najpoznatije porodice na svetu!

Blek Čajna (34) je OnlyFans model, striptizeta i rijaliti zvezda, ali najpoznatija je po bivšim parterima. Ona tako sa reperom Tajgom ima sina od 10 godina, a dotični je poznat i po tome što je bio 3 godine u vezi sa Kajli Džener. Čini se da je Čajna stekla planetarnu popularnost vezom sa jedinim bratom iz porodice Kardašijan, Robom Kardašijanom. Par je bio u vezi tokom 2016. godine, a posle svega 3 meseva zabavljanja su se i verili, da bi krajem 2016. godine dobili i ćerku Drim Rene Kardašijan, koja sada ima 6 godina. Par je dobio i sopstveni rijaliti, ali budući da su se veoma brzo razišli, gledaoci su imali priliku da gledaju samo jednu sezonu.

Možda malo ko zna, ali ovoj ženi nije pravo ime Blek Čajna već Anđela Rene Vajt. Ona je toliko toga promenila na sebi plastičnim operacijama da malo ko može i da pretpostavi kako je izgledala pre svih intervencija. Ipak, Čajna je rešila da baš kao što je nekada želela da postane Blek Čajna, sada želi da ponovo bude Anđela Vajt. Tako da je rešila da pokuša da povrati nekadašnji izgled telu, a za početak je smanjila zadnjicu i grudi koje je čak 4 puta pre toga povećala. Čajna je ponosno sve prenela putem snimaka i na Instagramu.

- Želim da svi budete deo mog životnog puta kojim menjam život. Smanjila sam grudi i gluteus maksimalno. Svi imate moć da sredite svoj život i to morate da znate - napisala je ova ona potpisavši se kao Anđela Vajt.

Anđela je rešila da se posle intervencija vađenja silikona na telu posveti i vađenju filera na licu. Tako je odlučila da povadi sve filere iz obraza i usana. Po njenom priznanju ta procedura je bila pomalo bolna, navodno je sve vreme osećala žarenje, a bila je i zapanjena do koje mere su joj oni promenili lični opis.

- Spremna sam da se vratim kao Anđela. Osećam se kao da sam prerasla Blek Čajnu i vreme je za promenu. Uklonila sam i filere u obrazima, a za to je lekar morao da koristi kateter kako bi samo jednom injekcijom mogao da pokrije celo područje. Iako u početku nisam osećala nikakav pritisak, kada je rastvarač počeo da deluje, osetila sam prilično peckanje u obrazima. Da se razumemo, nemam ništa protiv filera, ali to više nisam ja - rekla je ona.

Čajna je otišla toliko daleko u promenama svog načina života, da je rešila da se posveti veri, a ugasila je i nalog na OnlyFans platformi koji joj je donosio milione. Ona je na svom kanalu 2021. godine zaradila čak 240 miliona dolara. Časopis The Richest piše da je u početku naplaćivala pretplatnicima 10 dolara mesečno, ali je vrlo brzo počela da zarađuje 20 miliona dolara mesečno. Počela je da naplaćuje pretplatu pratiocima od 50 dolara mesečno, nudeći tromesečni paket za 127,50 dolara i celu godinu za 450 dolara.

A ovde saznajte šta se desilo sa famoznom haljinom Kim Kardašijan:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.