ALEKSANDAR JE SVAKOG DANA NARUČIVAO I JEO PICU: Ono što mu se desilo zbog toga, potpuno će vas šokirati
Muškarci jedu picu i piju pivo, Foto: Profiemdia

SVAŠTA BAŠ

ALEKSANDAR JE SVAKOG DANA NARUČIVAO I JEO PICU: Ono što mu se desilo zbog toga, potpuno će vas šokirati

Ponosni smo na članove našeg tima koji su preuzeli inicijativu

Objavljeno:

Zaposleni jedne picerije u američkoj državi Oregon zabrinuli su se kada prvi put posle 10 godina njihova svakodnevna mušterija neko vreme nije naručila picu. Ispostavilo se da su mu zbog toga spasili život.

Kirk Aleksandar pronađen je u prizemlju svoje kuće u Salemu nakon što čitavih 11 dana nije naručivao svoja omiljena jela. Tog dana se radnica “Domino’s” picerije Trejsi Hamblen zabrinula i otišla do njegove kuće, ali niko nije došao da joj otvori vrata.

Kroz prozor je videla upaljen televizor i pokušala je da ga pozove, nije dobila odgovor. U tom trenutku je pozvala policiju, piše lokalni portal Oregon Live.

Kada su šerif i njegovi zamenici stigli na lice mesta čuli su kako Aleksandar doziva pomoć iz unutrašnjosti kuće. Na kraju su ga pronašli i utvrdili da se srušio na pod i da pati od “ozbiljnih zdravstvenih problema opasnih po život”, saopštio je portparol kancelarije šerifa okruga Marion, poručnik Kris Boldridž.

On je prebačen u bolnicu i njegovo stanje je stabilno, dok su bolničari medijima rekli da su čoveka zatekli na podu i pomislili da je doživeo moždani udar.

Pomoćnica menadžera picerije Dženi Sajber rekla je da je Aleksandar redovno poručivao pastu, sendviče, krilca i naravno picu iz njihovog restorana.

Podvig zaposlenih ovog lokala, koji je deo velikog lanca picerija, nije prošao nezapaženo od strane uprave.

– Ponosni smo na članove našeg tima koji su preuzeli inicijativu da pomognu redovnom kupcu koji je bio u nevolji – navodi se u saopštenju iz sedišta korporacije.

Bonus video

11:15

U PIROTU NASTAJE NAJBOLJA PICA NA SVETU: Sonjin specijalitet sa jagnjetinom, pirotskim kačkavaljem i čvarcima (KURIR TV)

(Espreso/ABC News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.