EVO KAKO SULTANIJA MAHIDEVRAN IZGLEDA DANAS: Pašće vam vilica kada vidite KAKVA JE MAČKA u 42. GODINI (FOTO)
Nur Fetahoglu, Foto: Youtube printscreen/Sulejman Veličanstveni

PRELEPA JE

EVO KAKO SULTANIJA MAHIDEVRAN IZGLEDA DANAS: Pašće vam vilica kada vidite KAKVA JE MAČKA u 42. GODINI (FOTO)

Sultanija Mahidevran možda nije bila omiljena ličnost u seriji, ali glumicu koja je tumači, naši gledaoci obožavaju!

Objavljeno: 10:42h

Turska glumica Nur Fetahoglu našim gledaocima najpoznatija po ulozi Sultanije Mahidevran, druge supruge Sulejmana Veličanstvenog iz istoimene hit serije koja se trenutno ponovo emituje na Prvoj televiziji. To svakako nije jedina serija u kojoj smo je gledali na Prvoj, jer je prelepa Nur ostvarila i zapaženu ulogu i u seriji “Zabranjeno voće”.

Atraktivna umetnica rođena je u Duizburgu u Nemačkoj 12. novembra 1980. godine kao najstarije od petoro dece majke Fatme i oca Sinana. Nur je u Istanbulu studirala modni dizajn, jedno vreme je radila u banci, a isprobala se i u ulozi TV voditeljke i to u emisiji koja se bavila ekonomijom i finansijama. Sve to je ostalo iza nje kada je 2007. godine aktivno počela da se bavi glumom i to sa velikim uspehom!

Njen privatni život je često bio meta tabloida, kako zbog razvoda tako i zbog navodnog problema sa zakonom, a sve zbog renoviranja dedine kuće.

U periodu od 2008. do 2011. bila je u braku sa Murata Ajsanom, da bi 2013. ponovo stala na “ludi kamen” sa Leventom Vezirogluom. Razveli su se dok je glumica bila trudna, ali kada je 2016. godine na svet došla kćerkica Elis, odlučili su se da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Ipak, posle pet godina, definitivno su stavili tačku na svoj brak pred turskim sudom, bez drame i ružnih emocija.

Nur je danas jedna od najtraženijih i najpopularnijih turskih glumica, a sudeći prema fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu, glumica se uopšte nije promenila, što dokazuju i komentari ispod objava u kojima obožavaoci konstantno ističu njenu lepotu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.