ZVER MU POKUCALA NA VRATA I ODMAH GA NAPALA, HITNO JE PREBAČEN U BOLNICU: Čovek nije znao šta ga je snašlo
vrata, Foto: Profimedia

ispovest

ZVER MU POKUCALA NA VRATA I ODMAH GA NAPALA, HITNO JE PREBAČEN U BOLNICU: Čovek nije znao šta ga je snašlo

Bio je šokiran kada su mu snažne čeljusti zgrabile butinu

Objavljeno: 20:02h

Amerikanac Skot Holingsvort je čuo kucanje na ulaznim vratima, a kada ih je otvorio u kuću je uskočio razjareni aligator dug 2,7 metara.

On je za portal Klik Orlando ispričao kako je sa 4. marta sa suprugom gledao televiziju u njihovoj kući u Dejtona Biču na Floridi kada je začuo zvuk. Zaprepastio se kada je na ulazu zatekao zver koja ga je odmah ujela za butinu.

Aligator
foto: Profimedia

Skot Holingsvort jekada su čuli, kako su mislili, kucanje na vrata.

– Jedva da sam izašao kroz vrata. Stegao mi je nogu i počeo jako da je trese. To se dogodilo tako brzo. Bio sam potpuno iznenađen i šokiran – rekao je Skot za lokalni portal.

Holingsvort je hitno prebačen u bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život i od tada se oporavlja od povreda. Rekao je da ovo nije prvi put da je uočio velike aligatore iza svoje kuće, Kaže da se često pojavljuju oko imanja, ali je obično bio u stanju da drži bezbednu distancu.

– Pretpostavljam da sam iznenadio aligatora koliko i on mene – dodao je Holingsvort.

Aligator je kasnije uhvaćen i eutanaziran. Naime, na Floridi se ove životinje ne izmeštaju u divljinu kada predstavljaju pretnju ljudima, kućnim ljubimcima ili imovini, već se ubijaju.

(Espreso/DailyStar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.