OTIŠLA NA ODMOR BEZ MUŽA I REŠILA DA GA OSTAVI: Razlog je bila SAMO JEDNA STVAR, a evo ŠTA IMA U PLANU
Razvod, Foto: Profimedia

je l moguće?

OTIŠLA NA ODMOR BEZ MUŽA I REŠILA DA GA OSTAVI: Razlog je bila SAMO JEDNA STVAR, a evo ŠTA IMA U PLANU

Hansonova je otputovala na Kefaloniju kako bi proslavila 40. rođendan, a kada se vratila kući u Liverpul, šutnula je muža i podnela zahtev za razvod

Objavljeno: 17:31h

Stefani Hanson (41) iz Velike Britanije se prošle godine razvela od muža nakon što je otišla na odmor u Grčku i shvatila da joj on uopšte ne nedostaje.

Hansonova je otputovala na Kefaloniju kako bi proslavila 40. rođendan, a kada se vratila kući u Liverpul, šutnula je muža i podnela zahtev za razvod.

Šest meseci kasnije, Hansonova je upoznala novog čoveka, Dejvida Boldvina, i rekla britanskim medijima da je „srećnija nego ikad”.

Deca, roditelji, Svađa, Razvod, dete
foto: Profimedia

– Bila sam u najgorem stanju u životu i sinulo mi je da se osećam loše kod kuće i da moram nešto da preduzmem po tom pitanju – rekla je ona.

Odmarajući se pored bazena, razgovarajući sa prijateljima, došla je do zaključka da više ne voli svog muža.

– Sjajno sam se provela sa devojkama, a pomisao da se vratim svom mužu bila je užasna. U hotelu sam na trenutak shvatio da sam bio jadan u braku otkad znam za sebe. Dakle, kada sam se vratila u Englesku, završila sam sa njim i znala sam da sam donela pravu odluku kada sam videla njegovu reakciju – kazala je ona.

Nakon što je u julu upoznala svog sadašnjeg dečka Dejvida i upoznala ga sa svoje četvoro dece, Hansonova tvrdi da „jedva čeka da vidi šta joj budućnost donosi”.

– Da nisam otišla na taj odmor, i dalje bih bila zaglavljena u braku sa muškarcem kojeg više ne volim, tako da ne bih mogla biti srećnija što sam tu gde jesam – zaključila je ona.

Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu:

00:45

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.