VRELA INSTRUKTORKA POKAZALA UVEĆANU ZADNJICU: Muškarcima tek sad ispadaju VILICE, evo šta je radila (FOTO)
Lin Louz, Foto: Printscreen/Instagram/linnlowes Verified •

NAPORNO JE RADILA

VRELA INSTRUKTORKA POKAZALA UVEĆANU ZADNJICU: Muškarcima tek sad ispadaju VILICE, evo šta je radila (FOTO)

Ova 35-godišnjakinja je posebno poznata po svojim vežbama za zadnjicu i pokazala je fanovima koliko se njeni treninzi zaista isplate

Objavljeno:

Lični trener iz Švedske redovno pokazuje na društvenim mrežama koliko je njena zadnjica narasla zahvaljujući napornim treninzima. Lin Louz je pokazala fanovima zašto je ona savršen primer da su njene vežbe uspešne.

Lin ima 3,1 milion pratilaca na društvenim mrežama, gde redovno objavljuje fotografije i video zapise sa svojih treninga. Ova 35-godišnjakinja je posebno poznata po svojim vežbama za zadnjicu i pokazala je fanovima koliko se njeni treninzi zaista isplate.

Plavokosa lepotica imala je mnogo manju zadnjicu kada je tek počela da vežba, dok danas Lin ima zavidne obline i zategnuta leđa. Nedavno je podelila jedan od svojih treninga dok je pokazivala svoju figuru u maloj majici i šortsu. Objasnila je da je to vežba gluteusa koju inače ne radi, ali je rekla da je zabavno i izazovno promeniti svoju rutinu vežbanja.

Lin redovno deli niz aktivnosti koje obožavaoci treba da rade. U svoje video klipove uključuje sve korake izvođenja vežbi, kako bi pratioci znali kako da ih pravilno izvode.

- Ovo je sjajna vežba u kojoj zaista uživam - kaže Lin. Obožavaoci su oduševljeni njenim objavama i izgledom.

- Devojko, ti si moja inspiracija - rekli su joj.

Lin je imala limfom kada je imala 26 godina. To ju je inspirisalo da se posveti zdravlju i fitnesu kao svojoj karijeri i da pomogne drugima da shvate koliko su fitnes i zdravlje zaista važni, prenosi Daili Star.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.