FITNES INSTRUKTORKA ŠOKIRALA MREŽE! Muž i ONA u VRELOJ AKCIJI 30 DANA ZAREDOM, NE STAJU (VIDEO)
Stefani Kler Smit, Foto: Printscreen/Instagram/stephclairesmith

vau!

FITNES INSTRUKTORKA ŠOKIRALA MREŽE! Muž i ONA u VRELOJ AKCIJI 30 DANA ZAREDOM, NE STAJU (VIDEO)

S obzirom da imaju dete, ovom paru je ponekad teško da ispoštuju ovaj izazov, ali Stefani otkriva da su se ova pravila za sada dobro pokazala po njen brak

Objavljeno:

Kako bi utvrdili na koji način će to doprineti njihovom odnosu, fitnes instruktorka Stefani Kler Smit (28) se dogovorila sa svojim mužem da 30 dana zaredom vode ljubav.

Ona je otkrila da su stigli do 13. dana, ali i kako je to uticalo na njihov odnos.

Naravno, kao i svakom paru, ona ne krije da joj ponekad nije do seksa, te da bi to najradije izbegla. Ipak, kako je u pitanju izazov, rešena je da ne odustaje i da ga izgura do kraja.

Kao i svaki izazov, i ovaj ima svoja pravila. Prvo pravilo je da ne moraju apsolutno svaki dan da vode ljubav, ali da moraju da odu dalje od ljubljenja, jer će na taj način povećati bliskost između sebe, te se ovaj par trudi da poštuje ovo pravilo.

– Pravilo je da svaki dan moramo da budemo intimni, da idemo dalje od ljubljenja, ali ne moramo uvek da “idemo do kraja”, ako umete da pročitate između redova – rekla je ona.

S obzirom da imaju dete, ovom paru je ponekad teško da ispoštuju ovaj izazov, ali Stefani otkriva da su se ova pravila za sada dobro pokazala po njen brak.

– Kada smo intimni, kao da je sve bolje među nama, bolje se slažemo i ljubazniji smo jedno prema drugom – završila je ona.

Bonus video:

19:29

CENTRALNI DNEVNIK 13.08.2022.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.