KRISTINA NIJE MOGLA DA USTANE IZ KREVETA, IMALA JE 250 KG: Potpuno se transformisala, muškarci sada bulje u nju
Kristina Filips, Foto: Printscreen/TLC

transformacija

KRISTINA NIJE MOGLA DA USTANE IZ KREVETA, IMALA JE 250 KG: Potpuno se transformisala, muškarci sada bulje u nju

Kristina je bila toliko očajna da je na kraju kontaktirala dr Nauzaradana koji ju je upozorio da operacija neće uspeti ako ne skine kilograme

Objavljeno:

Zbog svoje kilaže ostala je vezana za krevet dve godine, a sada je potpuno neprepoznatljiva nakon operacije koja joj je promenila život. Naime, Kristina Filips iz Misisipija je imala samo 22 godine kada je bila podvrgnuta operaciji gastričnog bajpasa i nakon nje je uspela da smrša neverovatnih 243 kilograma. Njenu životnu priču mogli smo da pratimo u poznatoj TLC emisiji „Moj život sa 200 kilograma“.

U emisiji je Kristina opisala period kada je imala najveću kilažu kao nepodnošljiv i istakla je da nije mogla pošteno da ustane iz kreveta, a da se ne zadiše. Za svoje stanje okrivila je roditelje koji su joj dozvoljavali da gricka brzu hranu između obroka.

Kristina je bila toliko očajna da je na kraju kontaktirala dr Nauzaradana koji ju je upozorio da operacija neće uspeti ako ne skine kilograme. To je dovelo do toga da je pronašla motivaciju i počela da se hrani mogo zdravije, ali i da vežba što je dovelo do značajnih rezultata i na kraju je izgubila skoro 250 kilograma.

Sada redovno objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama kako bi inspirisala druge.

Ali uprkos pozitivnim slikama koje Kristina objavljuje na Internetu, ona je takođe dokumentovala kako je gubitak težine uticao na njeno mentalno zdravlje jer se plašila da će vratiti kilograme nakon operacije. To je dovelo do toga da je tražila terapiju kako bi uspela da prevaziđe svoje strahove.

„U poslednje vreme, svaki put kada vidim da se skala povećava, preplašim se i prestanem da jedem nekoliko dana. "I ne znam kako da promenim to kako se osećam", rekla je.

Takođe je rekla da je njena transformacija dovela do toga da se raziđe od muža Zaka, nakon što je postala nezavisna jer to jednostavno više nije funkcionisalo.

Međutim, uprkos tome, ona tvrdi da je srećnija nego ikada jer može da hoda normalno i više ne gubi dah pri najlakšem fizičkom naporu: „Sada sam u stanju da uradim mnogo više. Prilično je sjajno. „Ranije nisam mogla da napravim nekoliko koraka, a da se ne osećam kao da ću umreti", zaklju;ila je Kristina.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media