IMAO 383 KG I USPEO DA SE ZAGLAVI U KADI: Sa 35 godina je IZGUBIO NEVINOST, evo kako danas izgleda, AU!
Dečko, Foto: Printscreen/Instagram/_caseyking_

OTKRIVAMO

IMAO 383 KG I USPEO DA SE ZAGLAVI U KADI: Sa 35 godina je IZGUBIO NEVINOST, evo kako danas izgleda, AU!

Pre toga je imao neprijatno iskustvo, zaglavio se u kabini nakon čega je rekao svom ocu da ne želi da se izlaže opasnosti

Objavljeno:

Kejsi King (38) koji je imao alarmantnih 383 kilograma zajedno sa svojom braćom bio je zvezda rijalitija "Family By The Ton. Ovi momci, koji su imali ukupno 997 kilograma, snimili su popularan rijaliti, a Kejsi je nakon toga izgubio neverovatnih 272 kilograma i na putu je da izgubi još 12.

Ovom muškarcu iz Džordžije je gojaznost otežavala život, nije mogao da obavlja aktivnosti koje su uobičajene za većinu ljudi, a kako nije mogao da stane u kadu ili tuš kabinu, bio je primoran da se kupa u koritu, u prostoriji van kuće, navodi Dejli mejl. Pre toga je imao neprijatno iskustvo, zaglavio se u kabini nakon čega je rekao svom ocu da ne želi da se izlaže opasnosti.

- Nisam uopšte izlazio. Izgubio sam nevinost sa 35, 36 godina. Nikada nisam imao devojku. Doslovno nikada nisam izlazio do pre godinu i po dana - rekao je za TMZ.

Kejski King je oduševljen promenama koje mu je doneo novi izgled.

- Intimnost je sjajna - bilo je stvari za kojima sam "gladovao" ceo život - rekao je misleći na ljubavne veze sa devojkama i dodao da nikada nije bio emotivno blizak ni sa kim, osim sa porodicom i prijateljima. Novi život doneo mu je neopisivu sreću i mogućnosti o kojima nije ni razmišljao.

Otkrio je da je imao šest emotivnih partnera, kao i da je dalje nesiguran kada treba da se skine u spavaćoj sobi.

- Seks je super intima, ali ja sam veoma ranjiv. Još nisam u potpunosti zadovoljan svojim telom pa ako mi nije prijatno, ne mogu da se prepustim. Osećaj je tu, želja je tu, ali je moj um jednostavno negde drugde - istakao je.

Kejsi planira da ode na operaciju viška kože koji je posledica gubitka ogromnog broja kilograma. Ovaj muškarac je ranije bio nezaspolen a o njemu je brinuo otac.

- Nikada nisam ni pomislio da ću sa 34 godine živeti s ocem, bez posla, bez svog novca i da ću samo po ceo dan jesti i igrati video - igrice - rekao je ranije u TLC emisiji.

Napomenuo je da je bio krupno dete, kao i da je na kraju srenje škole imao 136 kilograma, a nakon što se zaposlio u restoranu, kilaža je rasla. Najviše se ugojio kada se preselio kod oca koji mu je ugađao sa hranom. Kejsi sada ima posao, a dosta je zapažen i na Instagramu, njegova priča privukla je 38.000 ljudi.

(Espreso/Kurir.rs/ŽenaBlic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.