OD DRUGE GODINE SU JE VODILI U SOLARIJUM, MAJKA JE TUKLA: Danas je najlepša devojčica sveta neprepoznatljiva (FOTO)
Eden Vud, Foto: PRINTSCREEN YOUTUBE/ TLC UK

PRETPELA ZLOSTAVLJANJE

OD DRUGE GODINE SU JE VODILI U SOLARIJUM, MAJKA JE TUKLA: Danas je najlepša devojčica sveta neprepoznatljiva (FOTO)

Devojčica je morala redovno da odlazi u solarijum da bi njen ten izgledao uvek preplanuo

Objavljeno:

Poznato je to da su u Americi dečija takmičenja za mis lepote izuzetno popularna, a mnoge majke upravo u tim takmičenjima vide sjajnu priliku da svojim ćerkama obezbede glamurozan život.

Mnogi se i dalje sećaju kontroverznog televizijskog šoua "Toddlers and Tiaras" koji je svojevremeno podigao veliku prašinu u javnosti, izazivajući dosta negativnih kritika zbog neprikladnog prikazivanja i eksploatisanja dece.

Nažalost, to je na svojoj koži osetila Eden Vud (18) , koja je svojevremeno nosila titulu najlepše devojčice sveta, čak 300 puta je pobeđivala na takmičenjima za mis lepote, a cena za to je bila nažalost - izgubljeno detinjstvo.

Naime, Eden je morala da ispunjava nerealna očekivanja kako bi izgledala "savršeno". Imala je samo dve godine kada ju je majka uvela u svet glamura i takmičenja, što je sve to za malu Eden u to vreme bio ogroman teret.

Upućeni tvrde da je njena majka Majki toliko bila opterećena ćerkinim uspehom, da ju je terala da jede isključivo niskokaloričnu hranu i pije energetska pića da bi mogla u svakom trenutku da bude uvek dobro raspoložena i puna adrenalina.

Devojčica je morala redovno da odlazi u solarijum da bi njen ten izgledao uvek preplanuo, morala je uvek da bude našminkana, da ima savršenu frizuru i da nosi damske haljine isključivo od tila.

Iscrpljujuće pripreme za takmičenje, nedostatak sna i rigorozni režim ishrane, počeli su negativno da utiču na devojčicino zdravlje. Eden je imala probleme sa jakim glavoboljama kao i sa probavom.

Izvori navode da ju je njena majka Majki često tukla u cilju da Eden stvori otpor prema stresnim situacijama! Svojevremeno je dobijala ozbiljna upozorenja od socijalne službe da će joj oduzeti Eden ako nastavi sa zlostavljanjem.

Eden je prestala da ide na takmičenja kada je napunila šest godina.

Danas se, nekada najlepša devojčica sveta, bavi modelingom, pojavljivala se u nekoliko filmova a napisala je i autobiografsku knjigu.

Eden i dalje pleni lepotom, mnogi je upoređuju sa barbikom, što pokazuju i njene redovne objave na Instagramu gde ima više od 70.000 pratilaca. Naime, u februaru ova lepotica je proslavila svoj 18-ti rođendan što je sa ponosom i podelila svojim fanovima na društvenim mrežama. Tada je svima oduzela dah pozirajući u svetlo-plavom kompletu i belim čizmicama sa velikim balonima u obliku broja 18.

Međutim, iako se čini da je svoj život dovela u red i da konačno može normalno da živi, Eden je jednom prilikom izjavila da posledice majčinog zlostavljanja i dalje oseća, te i dan danas ima određene zdravstvene tegobe.

(Kurir.rs/Story.hr)

00:17

SOFIJA MILOŠEVIĆ U BIKINIJU U 6. MESECU TRUDNOĆE: Manekenka pokazala izvajano telo, ali i trudnički stomačić!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.