PEVAČ IZ JUGOSLAVIJE NAŠAO ŽENU U STRIPTIZ BARU, ŽIVOT MU OBELEŽILE LJUBAVNE AFERE:Isplivala tajna POZNATOG BOSANCA
Goran Bregović, Foto: Printscreen /youtube / todorspin

paŽnja

PEVAČ IZ JUGOSLAVIJE NAŠAO ŽENU U STRIPTIZ BARU, ŽIVOT MU OBELEŽILE LJUBAVNE AFERE:Isplivala tajna POZNATOG BOSANCA

Nema sa kim ga nisu povezivali - od Lepe Brene, Katarine Radivojević, Alke Vuice, do Maje Sabljić, Ljiljane Tice, Kaje Ostojić, Brankom Nevistić, Severinom

Objavljeno: 13:21h

Goran Bregović je napravio pravu revoluciju na muzičkoj sceni i decenijama promoviše našu kulturu i tradiciju širom sveta. Kada se pojavio, na njegov šarm su padale mnoge dame, a neke od njih su i danas vrlo popularne. Iako je imao buran ljubavni život prepun afera, više od 3 decenije uživa u skladnom braku sa manekenkom Dženanom Sudžukom iz Sarajeva.

Nema sa kim ga nisu povezivali - od Lepe Brene, Katarine Radivojević, Alke Vuice, do Maje Sabljić, Ljiljane Tice, Kaje Ostojić, Brankom Nevistić, Severinom.

Prvu ženu upoznao u striptiz baru

Goran Bregović
foto: Nemanja Pančić

Jednom prilikom je kazao kako se kod njega strast prema ženama rodila sa 17 godina kada je svirao u jednom striptiz baru. Tako mu se i desila ljubav sa jednom Jasenkom. S njom je dobio ćerku i tako rano postao otac. Priča se da Jasenka danas živi u Australiji i ima dvoje dece.

Međutim, sa rastom popularnosti dame su ga sve više opsedale, ali i Brega je postajao opasan zavodnik. Prelepa glumica Maja Sabljić bila je prva poznata dana sa kojom su ga povezivali. Upoznali su se na snimanju filma "Lične stvari" 1979. godine, a Maja nije krila da ju je Bregović ostavio bez daha svojim stavom. Imala je tada 19 godina, a on 10 više. Šuškalo se u to vreme da je Goran Maji posvetio pesmu "Pristao sam biću sve što hoćeš".

Takođe, varnice su sevale i sa Alkom Vuicom.

1 / 6 Foto: prentscreen/youtube/Bijelo Dugme

Alka Vuica došla je u Sarajevo da za zagrebački magazin "Polet" uradi intervju sa članom iz gupe "Bijelo dugme" tokom osamdesetih. Pre samog početka razgovora Bregović joj je tada navodno rekao: "Ti nisi došla zbog intervjua, nego radi udaje", što je bilo početak njihovih javnih proizivki. Tada su mnogi govorili da između njih postoji neka tajna veza, a ubrzo joj je posvetio i čuveni hit "Pedikulis pubis" što sa latinskog prevoda znači stidne vaši. Tada je Alka pobesnela i dugo nije pričala sa Goranom.

Početkom osamdesetih Bregović je na svojoj jahti ugostio Lepu Brenu, pa su krenuli tračevi da su tada bili u tajnoj vezi i da su njene komšije pričale kako joj je često dolazio s poklonima.

I Ljiljana Tica, jedna od naših najuspešnijih manekenki, nije mogla da odoli Breginom šarmu. Da se radio o velikoj ljubavi govori i činjenica da joj je posvetio hti "Bitanga i princeza". Bili su u burnoj vezi dve godine, a ova lepotica je svojevremeno priznala da je bila vrlo ljubomorna.

Kada je Bregović rešio da snimi film prema libretu svog mjuzikla "Karmen sa srećnim krajem", pozvao je mladu i lepu Katarinu Radivojević, koja je trebalo da tumači glavnu ulogu. Viđali su se navodno kod njega na Jahorini i u Beogradu. Onda je u igru za ulogu ušla i Severina, koja ga je često posećivala na Senjaku.

Brak dug tri decenije

Veliki zavodnik Dženanu Sudžuk upoznao je 1993. godine, ljubav je planula na prvi pogled, a miljenik zena je rešio da se skrasi. Od tada uživaju u skladnom braku, u kojem su dobili tri ćerke - Emu, Unu i Lulu.

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.