SIN JE ZAPROSIO HRVATICU, A JA SAM GA SE ODREKAO: Juče sam sreo našu UNUKU i desilo se NEZAMISLIVO
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

SIN JE ZAPROSIO HRVATICU, A JA SAM GA SE ODREKAO: Juče sam sreo našu UNUKU i desilo se NEZAMISLIVO

Na trenutak,sam se pokajao što nikad nismo imali priliku da je upoznamo, ipak nam je unuka. Rekao sam to i supruzi, a ona je samo mudro ćutala. Posumnjao sam da ona ustvari ima neki kontakt s njima, a to joj nikada ne bih oprostio

Objavljeno:

Jedan otac otkrio je kako se osećao kada mu je sin rekao da je zaprosio hrvaticu.

On je kako navodi momentalno prekinuo kontakt sa njim, i rekao mu da je za njegovu porodicu "mrtav".

Prošlo je već 16 godina od tada, niko se nikada nije čuo sa njim iako je on pokušavao da stupi u kontakt sa nekim iz porodice. Svojim potezom je dovoljno ukaljao naš status, eto mu sada njegova 'porodica' jer za nas takav izrod ne postoji. Međitim, pre par dana dok smo bili u tgovini, slučajno samo sreli njegovu suprugu i decu.

Ko s neba je pala pred nas a njen pogleda nikad neću zaboraviti. Iste seknude je rekla : " Oprostite!" i prošla pored nas kao pored stranaca. Nije ni pokušala da upostavi komunikaciju, samo je devojčicu povukla za ruku i otrčala prema kasi! Devojčica je prelepa, tako mila i nežna.

Na trenutak,sam se pokajao što nikad nismo imali priliku da je upoznamo, ipak nam je unuka. Rekao sam to i supruzi, a ona je samo mudro ćutala. Posumnjao sam da ona ustvari ima neki kontakt s njima, a to joj nikada ne bih oprostio.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.