"KUĆA JOJ JE PUNA ŽABA" Prva komšinica Svetlane Bojković otkrila čudne stvari u vezi NAŠE GLUMICE
Svetlana Ceca Bojković, Foto: Print Screen Youtube, RTS

da li je moguće?

"KUĆA JOJ JE PUNA ŽABA" Prva komšinica Svetlane Bojković otkrila čudne stvari u vezi NAŠE GLUMICE

Neobična priča

Objavljeno:

Svetlana Ceca Bojković važi za jednu od naših najuspešnijih glumica, a karijeru je gradila na vrhunskim ulogama kako u filmu, tako i u pozorištu. O njenim profesionalnim dostignućima zna se mnogo, a sada su komšije otkrile nešto što niko nije znao o njoj.

- Cecu znam veoma dugo i za nju nećete čuti ništa loše. Ona je komšinica kakvu možete da poželite. Uvek spremna da vam pozajmi šta vam treba, jaja, brašno, ulje, čak i novac, ali i da uputi koristan savet i skuva vrhunsku kafu - priča jedna od Cecinih komšinica, pa dodaje nešto što niko nije znao.

Ceca Bojković
foto: Espreso

Prva komšinica, koja je i otkrila detalje iz glumičinog života ispričala nam je i da je stan u kojem glumica živi prepun žaba, minijaturnih figura koje u mnogim kulturama predstavljaju sreću, novi život, blagostanje i novac.

- Kada sam prvi put ušla u njen stan, malo sam se šokirala. Svuda neke figurice žaba. Na stolu, po vitrinama, u kupatilu, na terasi... Nema gde ih nema. Na fružideru su magneti u obliku žaba, a u kupatilu ima prostirku u obliku žabe. Malo me je uplašilo to na početku, ali kada sam je upitala šta to znači objasnila mi je. Čak mi je jednom i poklonila figuricu žabe za sreću i zdravlje koju čuvam - ispričala je komšinica za dnevne novine "Alo".

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.