BILA JE NAJPOPULARNIJA GLUMICA, A ONDA JE SAZNALA DA PATI OD OZBILJNOG POREMEĆAJA: U isto vreme i MUŽ je dobio RAK
Ketrin, Foto: Instagram/catherinezetajones

bori se

BILA JE NAJPOPULARNIJA GLUMICA, A ONDA JE SAZNALA DA PATI OD OZBILJNOG POREMEĆAJA: U isto vreme i MUŽ je dobio RAK

Ketrin je o svom mentalnom zdravlju govorila javno smatravši da deljenjem svog iskustva može nekome da pomogne

Objavljeno:

Holuvudska zvezda Ketrin Zita Džons odlučila je da progovori o svom stanju kako bi pomogla ljudima koji eventualno imaju sličan problem.

Šarmantna holivudska glumica godinama se bori sa zdravstvenim problemima koji su joj se ispoljili nakon veoma stresnog životnog perioda. Naime, nakon što je njen suprug, takođe glumac, Majkl Daglas, saznao da ima rak grla i ona je saznala za svoju dijagnozu. Reč je o bipolarnom poremećaju sa kojim se nosi već godinama.

Ketrin je o svom mentalnom zdravlju govorila javno smatravši da deljenjem svog iskustva može nekome da pomogne.

- Bipolarni poremećaj je nešto sa čime se borim već duže vreme. Kada vas tako život udara sa svih strana, počevši od Majklove bolesti, to je očigledan okidač da vam se ravnoteža malo poremeti. Ne spavate, brinete, stres je svuda i glavni okidač. Nisam osoba koja voli da govori u javnosti o svojim ličnim problemima, ali, pošto moja bipolarnost postane javna, nadam se da će kolege i drugi ljudi koje pate od toga znati da se to može kontrolisati - rekla je glumica za In Stajl magazin.

Ketrin je potom objasnila kako se bori.

Ketrin Zita Džons, Majkl Daglas
foto: Profimedia

- Ne volim mnogo da govorim o svemu, ali kada je moje stanje već izašlo na videlo rešila sam da kažem kako stvarno stoje stvari. Postupila sam s tim na najbolji način na koji sam mogla. Svako ima stvari koje se dešavaju, a mi se s njima nosimo najbolje što možemo. Svi imamo probleme u životu, a ja imam sjajne prijatelje, veliku podršku i to je sve što mogu da uradim - poručila je glumica.

Majklovo saznanje da ima kancer veoma je uticalo i na zdravlje njegove supruge Ketrin Zite Džons.

Ketrin Zita Džons, Majkl Daglas
foto: Profimedia

Podsetimo, Majkl Daglas govorio je o saznanju da boluje od kancera, koji je, očigledno, veoma uticao, kako na njegovo, tako i na zdravlje njegove supruge. Glumac je isticao da nikada neće zaboraviti izraz na doktorovom licu kada mu je rekao da u korenu jezika ima tumor veličine oraha i da treba da ide na biopsiju. Iako je devet meseci pre dijagnoze Majkl imao problema sa zuboboljama i drugim oralnim infekcijama, mnogi specijalisti nisu videli tumor. Stručnjaci iz američke Fondacije za oralni kancer kažu da vrsta HPV-a, poznata kao HPV 16, izaziva oralni kancero koji se javlja se u zadnjim delovima usta i grla.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.