UŽAS U JUTARNJEM PROGRAMU ZBOG KOG JE VODITELJKA ZAVRŠILA U BOLNICI: Samo je VRISNULA i uhvatila se za RANU (VIDEO)
Voditeljka i mađioničar, Foto: Printscreen/youtube/ EnVivoMx

JEZIVO

UŽAS U JUTARNJEM PROGRAMU ZBOG KOG JE VODITELJKA ZAVRŠILA U BOLNICI: Samo je VRISNULA i uhvatila se za RANU (VIDEO)

Gost je demonstrirao trik sa papirnim kesama, koji je ličio na “ruski rulet”, u programu uživo

Objavljeno:

Jezivi snimak mađioničarskog trika koji je krenuo po zlu, ponovo je postao popularan na društvenim mrežama nakon što je prvobitno objavljen 2016. godine. U pitanju je odlomak iz jutarnjeg programa jedne poljske televizije, a na njemu se vidi kako iluzionista slučajno probada voditeljki dlan šiljkom.

Gost je demonstrirao trik sa papirnim kesama, koji je ličio na “ruski rulet”, u programu uživo. Poređao ih je na sto, u jednu ubacio komad oštrog metala, a zatim ih pomešao okrenut leđima. Kada ih je vratio udario je dlanom jednu od njih, a onda zamolio voditeljku Marzenu Rogalsku da lupi jednu od tri preostale kese.

Ona je oklevala, ali je na kraju mađionačar uhvatio za ruku i njenom šakom udario kesu. Žena je iznenada vrisnula, a kada je podigla ruku iz dlana joj je virio šiljak, koji je iluzionista brzo izvukao. On je zatim prstom prekrio ranu voditeljke i uputio pogled prema kameri, kao da se već pomirio sa završetkom svoje karijere.

Nije baš jasno šta je gost emisije hteo da uradi, ali je uspeo da pošalje nesrećnu ženu u bolnicu gde joj je konstatovanea samo površna rana. Ona je, kako su tada naveli poljski mediji, primila injekciju protiv tetanusa.

Nakon cele drame Rogalska se pojavila u još jednoj emisiji pored iluzioniste kako bi objasnila da mu je oprostila i da nema zle krvi među njima.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.