EVO GDE JE RADILA OLGA ODANOVIĆ PRE NEGO ŠTO SE POJAVILA NA TV: Bez stida je otkrila PROŠLOST
Olga Odanović, Foto: RTS Printscreen

ko bi rekao

EVO GDE JE RADILA OLGA ODANOVIĆ PRE NEGO ŠTO SE POJAVILA NA TV: Bez stida je otkrila PROŠLOST

Nikada ne biste pomislili

Objavljeno:

Glumica Olga Odanović odavno je osvojila srce publike u Srbiji, a o njenoj karijeri se malo toga zna. Naime, ona nije pre serije "Selo gori, a baba se češlja" igrala na TV velike uloge.

Olga Odanović
foto: RTS Printscreen

Kao pre svega pozorišna glumica, sporadično je dobijala role na televiziji sve dok se nije desila serija "Selo gori, a baba se češlja", a potom i "Mileva". Ona je pre televizijskih uloga, radila isključivo u pozorištu, a svi dobro znamo koliko je teško dospeti "u etar slave" kada se tek počinje, ali i to koliko je teško pozorišnim glumcima.

Olga Odanović
foto: Preentscreen RTV Pink

- Nisam odmah počela da snimam. Dvadesetak godina sam radila samo u pozorištu, uz poneku ulogu kao što je ona u "Boljem životu". U Buhi sam provela 18 godina, onda se pojavio Radoš Bajić i pozvao me na kasting za seriju "Selo gori". Bila je to moja prva veća uloga na televiziji. Potom mi je Nele Garić ponudio "Vojnu akademiju". Uloga Milijarde je bila epizoda, ali vredan glumački zadatak, a onda mi je posle pete sezone rekao da moramo da radimo neku seriju - rekla je Olga jednom prilikom u intervjuu za Kurir.

U braku je sa poznatim glumcem Draganom Petrovićem Peletom, sa kojim je u skladnom braku na kojem joj mnogi zavide. Imaju dvoje dece.

Dragan Petrović Pele
foto: Damir Dervišagić

Olgu nastavljamo da gledamo u "Radio Milevi", a njena uloga nasmejava mnoge porodice svake večeri.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.