UDARALI GA I ŠUTIRALI DOK JE VISIO NA AUTOBUSU, KAŽU DA IMAJU RAZLOG: Snimak MALTRETIRANJA kruži mrežama (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter/VenteDigo1

užas

UDARALI GA I ŠUTIRALI DOK JE VISIO NA AUTOBUSU, KAŽU DA IMAJU RAZLOG: Snimak MALTRETIRANJA kruži mrežama (VIDEO)

Vozač nije hteo krene jer je mladić visio sa rukom proturenom kroz prozor, a uskoro su prolaznici saznali o čemu se radi, pa su i oni rešili da ga nauče pameti

Objavljeno:

Kolumbijska prestonica Bogota je ozloglašena po visokoj stopi kriminala, zbog koje je i sam izlazak na ulicu za neke stanovnike kockanje sa životom ili imovinom.

Lošu bezbednosnu situaciju savršeno ilustruje snimak drskog lopova, objavljen 28. oktobra, koji je navodno pokušao da opljačka jednog putnika gradskog autobusa – i to kroz prozor. Ipak mu nije pošlo za rukom, pa su ga priklještili sa unutrašnje strane i nisu mu dali da siđe sa vozila.

Vozač nije hteo krene jer je mladić visio sa rukom proturenom kroz prozor, a uskoro su prolaznici saznali o čemu se radi, pa su i oni rešili da ga nauče pameti. U viralnom snimku nečega što liči na pokušaj linča vidi se kako rulja opkoljava lopova, šutira ga i pesniči kao da je okačena vreća za boks. Mladić, ne samo da je dobio batine već je i sam opljačkan, što se vidi na samom kraju kada mu neko izvlači novčanik iz džepa na pantalonama.

Kako piše portal Kale Blu radio, nekoliko građana je zvalo policiju, dok su drugi razgovarali sa putnicima unutra, tražeći od njih da oslobode ruku mladića, kako bi mogli lakše da ga prebiju kada ga spuste.

(Espreso/Kalle Blue Radio/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.