Pronađite RIBU na dnu okeana i saznaćete ŠOK STVAR: Promiče čak i onima sa OŠTRIM OKOM (FOTO)
Riba, Foto: Profimedia

PROBAJTE

Pronađite RIBU na dnu okeana i saznaćete ŠOK STVAR: Promiče čak i onima sa OŠTRIM OKOM (FOTO)

Pokušajte da nađete ribu

Objavljeno:

Mnogi ljudi obožavaju da treniraju moždane vijuge pomoću zagonetki i mozgalica, ali takođe vole da provere i druge sposobnosti, poput moći opažanja, čula vida i fotografskog pamćenja.

Georgeli Dudolf je mađarski crtač stripova koji ima veliki broj pratilaca na Fejsbuku. On upravo na toj društvenoj mreži redovno postavlja svoje crteže kojima razonodi ljude širom sveta, a samo jedna u nizu njegovih iluzija sa slikom podvodnog sveta potpuno je izludela internet korisnike.

Na njegovom crtežu vidi se bogati morski svet gde su samo neki od stanovnika rakovi, meduze, hobotnice, morske zvezde, ali i školjke i korali.

,,Možete li da pronađete ribu na dnu okeana?’’, upitao je svoje pratioce mađarski crtač uz fotografiju svoje najnovije slike.

Na prvi pogled na njoj sve deluje pomalo haotično i potrebno je nekoliko sekundi pre nego što se bitno razdvoji od nebitnog. Zapravo, sve je nacrtano na sličan način, pa ribica koja se kreće po morskom dnu može lako da promakne čak i onima s „najoštrijim“ okom.

Ukoliko ste se pitali gde je ribica, ona je na gornjem desnom delu crteža, direktno iza velikog koralnog grebena i maslinasto-zelene je boje, prenosi Srećna republika.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.