OVU ŽENU LJUBI PIKSI! Ima osmeh od MILION DOLARA i IZVAJANO TELO, vilica će vam sama pasti (FOTO)
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

AUUU!

OVU ŽENU LJUBI PIKSI! Ima osmeh od MILION DOLARA i IZVAJANO TELO, vilica će vam sama pasti (FOTO)

Iako se nisu razvodili, brak im jeste bio turbulentan i pun trzavica, a to čak nikada nisu ni krili od javnosti.

Objavljeno:

Draganova stena je, naravno, njegova supruga Snežana Stojković s kojom se venčao kada su bili veoma mladi i tek zakoračili u svoje dvadesete.

Uvek savršeno stilizovana, savršenih manira i besprekorne lepote, Snežana ne samo da je prva dama fudbala, kako je zovu domaći mediji, već i lepotica, koja je uspela da osvoji jednog od najvećih fudbalskih asova i zadrži ga pored sebe čak trideset godina.

Osmeh od milion dolara i besprekorno izvajano telo, daju Snežani izgled devojčice, a niko ne bi ni pomislio da je reč o ženi, koja je već baka dveju devojčica.

Piksi
foto: instagram

Međutim, možda većem delu javnosti nije poznata činjenica da se ovaj par venčavao dvaput. To ne znači da je do razvoda između njih ikada došlo, već da su pre više od trideset godina stupili u građanski brak a tek pre tačno deset godina doživeli su i crkvenu ceremoniju čime su sve zaokružili.

Venčali su se u junu 2011. godine u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu. Ceremoniji popularnog para prisustovalo je pedesetak bliskih prijatelja, a mnogi su samo za ovu priliku stigli iz Beograda.

Iako su već dugo bili u braku želja im je bila da se zavetuju i pred Bogom. Mladina kuma tada je bila Ivana Mišković-Karić, a mladoženjin svedok Dragan Trivan.

Iako se nisu razvodili, brak im jeste bio turbulentan i pun trzavica, a to čak nikada nisu ni krili od javnosti. Snežana je to veoma lepo objasnila kada je nedavno dala intervju za "Story".

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - rekla je Snežana koja sa Piksijem ima ćerke Anju i Andreu, kao i sina Marka, ali posebno ih je oplemenilo i promenilo to što su postali baka i deka dolaskom unuke Indije Rouz.

Ona je danas sigurno najponosnija supruga na svetu i prva je uz svog muža kada se slave pobede, ali mnogi zaboravljaju i da je prva kada ga treba utešiti nakon teškog poraza.

- Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina - ispričala je Piksijeva supruga.

Mnogi komentarišu da su Anja i Andrea nasledile Snežaninu lepotu, a da mama ima najbolje noge među ženama nekadašnjih fudbalera. Snežana ima 56 godina, a mnogi govore da izgleda mnogo mlađe, sa čims e moramo složiti.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.