KADA JE ONA UŠLA NA STADION, VIŠE NIKO NIJE GLEDAO UTAKMICU: Sve oči u Kataru uprete u ženu OVOG FUDBALERA
Zoe Kristofoli, Foto: Printscreen Instagram/zoe_cristofoli

prelepa

KADA JE ONA UŠLA NA STADION, VIŠE NIKO NIJE GLEDAO UTAKMICU: Sve oči u Kataru uprete u ženu OVOG FUDBALERA

Iako su trenutno na Svetskom prvenstvu u Kataru glavne zvezde fudbaleri, ništa manje pažnje ne privlače ni njihove supruge

Objavljeno:

U jeku je Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se održava u konzervativnoj arapskoj zemlji Kataru, pa je samim tim donelo brojne izazove, a kako to obično biva kada su u pitanju veliki i važni događaji, uvek se nađe neko ko uspe da ukrade šou. U ovom slučaju to se ovih dana najčešće dešava s lepim ženama na tribinama koje vešto oko kamera usnimi dok bodre svoje timove, pa samim tim one u trenu postanu svetske zvezde.

Ove nedelje je, naime, jednoj atraktivnoj lepotici, koja je malte ne čitavo telo prekrila tetovažama, pošlo za rukom da privuče pažanju čitave planete, a reč je o supruzi francuskog reprezentativca i fudbalera Milana, Tea Ernandeza. Njeno ime je Zoe Kristofoli i ona ima samo 26 godina, a pažnju je privukla tokom meča na kom je Francuska ubedljivo pobedila Australiju rezultatom 4:1.

Zoe, inače, samo na Instagramu prati milion i 100 hiljada ljudi, a ona je vlasnica salona za tetoviranje i model. Njeno telo prekriveno je velikim brojem tetovaža, a kako je svojevremeno otkrivala, biće ih još. Ona je svog godinu dana mlađeg izabranika, Tea, upoznala preko prijatelja, a zajedno su na prvu večeru otišli 2020. godine. Posle samo nekoliko meseci i zvanično su postali par. Dobili su dete 2022. godine, a sudeći po fotografijama, reč je o sinu koji je takođe s majkom bio na tribinama, prenosi San.

Teo Ernandez
foto: EPA/Matteo Bazzi

Iako sada izgleda kao da im u vezi cvetaju ruže, nekada su mediji neprekidno pisali o njihovim raskidima i mirenjima, međutim, najveći skandal izbio je na leto 2020. godine kada su u javnost isplivale fotografije na kojima Zoe oralno zadovoljava svog partnera na palubi jahte. Iako su mislili da su zaštićeni od pogleda i fotografa, sledeći dan su sporni snimci i fotografije ugledali svetlo dana.

Izgleda da mlada mama liniju održava nespavanjem pored sina tokom noći, a ona je to juče i potvrdila i svojom objavom na Instagramu.

- Kada me pitaju da li spavam noću, odgovorim da mislim da možda više nikada neću zaspati. Inače, on je na poslednjoj fotografiji naučio da se penje, hvata, kida sve i skače, tako da ga sada više ništa ne može zaustaviti - podelila je s pratiocima lepa Zoe.

Samo neki od komentara na njenu pojavu na tribinama bile su ove:

- Bezobrazno lepa! -

- Najlepša žena na svetu -

- Niko više nije ni pratio utakmicu od trenutka njenog dolaska na tribine -

- Najbliže savršenstvu ideala lepote - ređali su se komentari njenih fanova.

Ipak, primetan je i veći broj onih kojima su brojne tetovaže na Zoinom telu zasmetale.

- Prelepa devojka, ali sa previše tetovaža -

- Toliko lepa, a uništila se tetovažama -

- Žena koja je napravila mural od sebe -

- Zamišljam njihovo dete koje na pitanje čime se bave roditelji, odgovara: Tata je fudbaler, a mama je živi mural - naveli su kritičari.

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.