RADNICA SUPERMARKETA OTKRILA STVARI KOJE NIKAKO NISTE ŽELELI DA ZNATE: Držaćete se za glavu
Supermarket, Foto: Profimedia

strahota

RADNICA SUPERMARKETA OTKRILA STVARI KOJE NIKAKO NISTE ŽELELI DA ZNATE: Držaćete se za glavu

A, ova priča će vas ostaviti bez reči

Objavljeno: 14:39h

Znamo da svašta može da se vidi po prodavnicama.

A, ova priča će vas ostaviti bez reči.

Jedna radnica je otkrila šta je sve videla svojim očima u supermarketu.

1 / 4 Foto: Profimedia

Ako je verovati bivšoj radnici supermarketa, rad u trgovini može biti zabavan, ali ponekad i poprilično odvratan.

Nekadašnja radnica u supermarketu otkrila je zanimljive i poprilično odvratne detalje o radu u jednoj od najpopularnijih trgovina hrane u Ujedinjenom Kraljevstvu, prenosi The Sun.

Žena iz jugoistočne Engleske radila je u supermarketu sedam godina, do 2014., i tvrdi da je uživala jer joj je to bio prvi pravi posao.

Supermarket
foto: Espreso.co.rs / Ilustracija

Bivša radnica supermarketa priznala je da je tamo stekla životne prijatelje i našalila se da su u maloprodaji dobra prijateljstva ključna za preživljavanje. Radila je s nekim odličnim poslovođama koji su se iskazivali za svoje osoblje, ali i s nekima koji nisu bili tako sjajni.

Izbegavajte toalete

Navela je i neke odvratne aspekte rada u supermarketu.

"Bila sam Prva pomoć, za što sam mislila da je plemenita stvar. Međutim, budući da sam radila u studentskom gradu, bilo je dosta opijanja studenata. To je značilo da sam bila čistačica povraćotine. Jedan student je čak povratio na mene dok sam mu donosila kantu. To bi bila daleko najodvratnija stvar koja mi se dogodila. Tu su i WC-i. Ako ste mušterija, samo ih pokušajte izbegavati - čak i WC-e kojima se služi osoblje", priznala je.

Prisetila se slučaja u kojem neko od zaposlenih svakoga dana ne bi puštao vodu nakon velike nužde, uprkos brojnim upozorenjima.

Prodavnica
foto: Profimedia

Budite ljubazni prema osoblju

Bivša radnica u supermarketu otkrila je da je najbolje doba dana za kupovinu između 7 i 8 sati ujutro, oko 11 ili 20 sati.

Naglasila je da kupci često postanu predmet ismejvanja kada su grubi prema zaposlenima trgovine, stoga je podstakla kupce da budu ljubazni.

“Nešto što iznenađuje ljude je koliko je pekarskih proizvoda zamrznuto! Moj posao u pekari bio je da odmrznem pekarske proizvode ili ih ponekad stavim u pećnicu na 20 minuta. Malo toga se peče u trgovini. Ipak, grozno je koliko se toga baci, pogotovo pekarskih proizvoda. Na kraju smene sve se baca. Kada sam tamo radila, borila sam se da ostatke pošaljem beskućnicima, ali to bi došlo s hrpom pravnih poteškoća, iako mislim da bi sada situacija bila drugačija", dodala je.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.